上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[135]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-19 07:46 PM 發表 查看引用來源
總知係我最衰..... 係衰花, 搞到有人無厘頭唔妥你......
好....我自隊 3 支藍妹, 不過你要幫我頂兩枝:smile_30:
我搵老清頂支半 ~

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-19 07:46 PM 發表 查看引用來源
總知係我最衰..... 係衰花, 搞到有人無厘頭唔妥你......
好....我自隊 3 支藍妹, 不過你要幫我頂兩枝:smile_30:
你甘益佢:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-19 07:47 PM 發表 查看引用來源
唔可以咩呀:smile_13: :smile_13:
唔可以講:靚仔、好人、有才華、心地善良 etc.......

如果唔係會比人唔妥 ~

引用:
原帖由 舅父仔 於 2009-6-19 07:47 PM 發表 查看引用來源

我搵老清頂支半 ~
花花慣左同我頂一半:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-19 07:48 PM 發表 查看引用來源
花花慣左同我頂一半:smile_30: :smile_30:
飲左先 ~

引用:
原帖由 舅父仔 於 2009-6-19 07:48 PM 發表 查看引用來源

唔可以講:靚仔、好人、有才華、心地善良 etc.......

如果唔係會比人唔妥 ~
甘大棟樹, 你又話X理人感受:smile_34:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-19 07:47 PM 發表 查看引用來源
你甘益佢:smile_14: :smile_14:
佢好樂意接受:smile_30:

引用:
原帖由 舅父仔 於 2009-6-19 07:48 PM 發表 查看引用來源

如果唔係會比人唔妥 ~
事實都唔比人講:smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-19 07:49 PM 發表 查看引用來源
甘大棟樹, 你又話X理人感受:smile_34:
我係無所櫃,但係擔心其他人都會比人唔妥嘛,由其係老首 ~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-19 07:48 PM 發表 查看引用來源
即係我飲 1 1/4 枝啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆