上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  290.7k

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-24 11:52 AM 發表 查看引用來源
趕工中
我都想盡快結局左佢
小弟就快生日
過幾日唔係香港~所以   我盡趕 :smile_30:
去邊happy 啊

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-24 11:56 AM 發表 查看引用來源
去邊happy 啊
咦?? 你唔駛返學咩?? :smile_14:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-24 11:56 AM 發表 查看引用來源
去邊happy 啊
今次去英國~ 同D鬼妹打下交道 :smile_30:

唔吊大家癮
出住d先

下晝再黎

PART XII

個晚晚餐之後,大家各自返房。今晚我地都好靜,貌合神離,經過一日既開解,我睇穿左佢內心既掙扎。但係我仲未可以確定我地彼此之間產生左愛情,定只係激情。

個晚,我冇搵佢,一個人留左係房,開住部電視呆呆咁諗呢d問題。諗起前兩晚既事,抱佢錫佢,甚至插佢既感覺,一一浮現番。佢都冇搵我,就係咁,大家沉寂左一晚...

第二朝起身,電視冇熄到,我不自覺訓著左,一訓到天光。心情沉甸甸,慢手慢腳咁去整理一下,就再次出發。

旅程漸近尾聲,經過一晚,我立定決心...要問清楚佢對我既感覺,亦打算向佢表達埋係心底幾日既矛盾。踏出房門,我留意佢間房,已經人去樓空。

之後即刻落去搵佢,去餐廳,終於見到佢。我主動走埋佢張台。

我:一齊坐好嗎?
S:嗯...
我:今日咁早既?
S:你訓得太晏姐~
我:係既,尋晚太夜訓。
S:冇我係度都夜訓?做咩黎先~
我:(呆一呆)訓唔著,又諗下野,搞搞下半夜兩三點先訓。
S:嗯,我都差唔多。
我:你都咁夜?勁呢,準時起到身。
S:我冇你咁懶訓~

一路傾就一路食,氣氛冇尋日咁拘謹。大家有講有笑,都算有D安慰。

上車,向最後一站啟航。

終點:首爾-華克山莊

TO BE CONTINUED...

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-24 11:59 AM 發表 查看引用來源

今次去英國~ 同D鬼妹打下交道 :smile_30:
:smile_30::smile_47:鬼妹....
引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-24 11:59 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=209699783&ptid=9918722][/url]

咦?? 你唔駛返學咩?? :smile_14:
:smile_44::smile_44:遲d 話你知

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-6-24 10:07 AM 發表 查看引用來源

而家就快噴火:smile_o02:
吾好嬲!吾好嬲!不要動肝火,傷身!

引用:
原帖由 hodada6 於 2009-6-24 12:04 PM 發表 查看引用來源

吾好嬲!吾好嬲!不要動肝火,傷身!
:smile_44::smile_40:嘿嘿嘿

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-24 12:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_44::smile_44:遲d 話你知
尋晚你個 msn 走黎走去既 :smile_41:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-24 12:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_30:  向世界出發,難度挑戰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆