上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 10)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

走哂啦?!~~~~~~~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:45 AM 發表 查看引用來源
走哂啦?!~~~~~~~~~
人地係#1094個post點歌仔比你聽...你又唔理我:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:47 AM 發表 查看引用來源

人地係#1094個post點歌仔比你聽...你又唔理我:smile_13:
都唔知真定假!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:51 AM 發表 查看引用來源

都唔知真定假!!!!!!!!!!!!!!!!
你唔好唔開心就得ka la......我今日比次機會你...唔會寸你la:smile_30:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:53 AM 發表 查看引用來源

你唔好唔開心就得ka la......我今日比次機會你...唔會寸你la:smile_30:
一世都唔好再串我!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:54 AM 發表 查看引用來源

一世都唔好再串我!!!!!!!!!!!!!!!!!
甘我一世都錫你同愛你好唔好r:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:54 AM 發表 查看引用來源

甘我一世都錫你同愛你好唔好r:smile_13:
唔好哄我plz!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:57 AM 發表 查看引用來源

唔好哄我plz!!!!!!!!!!!!!!!!!
我5係個個都人都會去哄ka:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:59 AM 發表 查看引用來源

我5係個個都人都會去哄ka:smile_13:
係咩.............收下把口啦咁

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 06:00 AM 發表 查看引用來源

係咩.............收下把口啦咁
我果d係獠女仔....不過我無哄過佢地:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆