上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-28 02:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 各位ladies, 有筍盤呀, 唔岩都黎睇睇啦 !!

真係令人會一見傾心, 單憑外型已經相當了得,

加上細心風趣,  絕對令大家有視覺和聽覺最高既享受
(:smile_29: 客戶告白 : 可能佢唔係最好, 但 ...
呢段野好明顯係收左錢嘅膳稿,信就死得

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-28 11:21 PM 發表 查看引用來源

呢段野好明顯係收左錢嘅膳稿,信就死得
好明顯我已經係你D'靚'啦 ! 大佬到 !!  :smile_35: :smile_35: :smile_35:

你這剎那在x方, 我有說話未曾講.....

請問, 有無人答我, 點可以又食得多, 又唔會肥呢 ?? :smile_24:
(我今晚又去食buffet啦....)

哦,哂命添,我今晚又食.................公仔面:')

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-29 06:55 PM 發表 查看引用來源
哦,哂命添,我今晚又食.................公仔面:')
你日日都食肥雞, 肥豬, 肥鴨, 肥鵝.......架啦 !:smile_47: :smile_47:

我羨慕你都黎唔切啦 !! :smile_19: :smile_19:

正正正 !  聽日後日都放假添......舒服哂 !! :smile_o13:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-9 09:39 PM 發表 查看引用來源
想識d30-40歲,傾得心事嘅女女做朋友,我今年42歲,運動型.
40歲~~:smile_o05: 岩我

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-30 01:40 AM 發表 查看引用來源

40歲~~:smile_o05: 岩我
你都入咗嚟好多次喇啵~~!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-30 01:45 AM 發表 查看引用來源

你都入咗嚟好多次喇啵~~!:smile_o11: :smile_o11:
第1次咋~~:smile_o05: 今次5好同我爭啦..:smile_o03:

靚仔樓主, 有靚女到呀, 你快D出黎so so 下先啦 !! :smile_47: :smile_47:

"大x整多兩龍, 大x整多兩龍, 唔怕食濟....."

我唔係x女包, 邊個係...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-29 11:54 AM 發表 查看引用來源

好明顯我已經係你D'靚'啦 ! 大佬到 !!  :smile_35: :smile_35: :smile_35:
咁你米係佢忠實粉絲囉:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆