上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 10:36 AM 發表

我知你攏野,扮無女,然後溝DJ!:smile_30: :smile_30:
一半半喇,不過就算唔溝DJ我都好少執反房,無MOOD做,只想玩!最近大半年都係咁!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-17 10:41 AM 發表
一半半喇,不過就算唔溝DJ我都好少執反房,無MOOD做,只想玩!最近大半年都係咁!
睇下醫生好喎,心理個隻,講笑!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-17 10:41 AM 發表
是否沉船效應?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 10:44 AM 發表

是否沉船效應?:smile_30:
應該有D關系,要真系好好FEEL至有沖動去馬!試過同條女上房,成晚就攬著睏,咀都無碰過!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-17 10:49 AM 發表
應該有D關系,要真系好好FEEL至有沖動去馬!試過同條女上房,成晚就攬著睏,咀都無碰過!
唉!我何償唔系,而家好難出野,就系同D女無FEEL,純為出野為已任!
我Q左你,你都未回?

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 10:55 AM 發表

唉!我何償唔系,而家好難出野,就系同D女無FEEL,純為出野為已任!
我Q左你,你都未回?
Q左我?系邊度?唔識點回喎??

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 10:36 AM 發表

我知你攏野,扮無女,然後溝DJ!:smile_30: :smile_30:
一睇就知....咪扮野.

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-17 11:18 AM 發表

一睇就知....咪扮野.
哈哈哈哈!衰人!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-17 11:26 AM 發表
哈哈哈哈!衰人!
衰就要認,溝女要承認,唔系第2 個上去溝!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 12:08 PM 發表
衰就要認,溝女要承認,唔系第2 個上去溝!:smile_30:
團長.......快d開新帖好喎

過左50頁,呢個帖,除時會被關架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆