上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

社長休息<一下>好了~~:096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-9 12:11 AM 發表 查看引用來源

放心,我同你仲駛講出聲嘅咩,一切在心中:045:

通常d垃圾我一早已經掃左落垃圾桶,唔見左都冇辦法,d料係得咁多,冇就冇,點bid都係冇架喇:096: :071:

今日成績都ok:098:
可以 拍住 你玩 係我榮幸 :045: 比個機會 ~ ANDY please. :007:
I THINK 個班 垃圾 都不如 :084: 唔再講 ...

你成績OK 我梗高興 :003: 而我高興既 我做到我講既嘢 ~ [Round 10最終回 目標~此Round所有人贏錢] :036: :036: :036:

遲下 又有人學我 :096:

全力支持2料 ...
希望有 vol.2

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-9 12:11 AM 發表 查看引用來源

放心,我同你仲駛講出聲嘅咩,一切在心中:045:

通常d垃圾我一早已經掃左落垃圾桶,唔見左都冇辦法,d料係得咁多,冇就冇,點bid都係冇架喇:096: :071:

今日成績都ok:098:
:096: :096: 唔錯wo真係

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:20 AM 發表 查看引用來源

可以 拍住 你玩 係我榮幸 :045: 比個機會 ~ ANDY please. :007:
I THINK 個班 垃圾 都不如 :084: 唔再講 ...

你成績OK 我梗高興 :003: 而我高興既 我做到我講既嘢 ~ [Round 10最終回 目標~此Round所 ...
一定冇人學呀社長:041:

引用:
原帖由 juiczlovekamen 於 2010-8-9 12:11 AM 發表 查看引用來源
吾好走啦2料:043: ..繼續出呀:131:
你 邊位呀 又開個新AC 扮鬼扮馬 跳 ...

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:20 AM 發表 查看引用來源

你成績OK 我梗高興 :003: 而我高興既 我做到我講既嘢 ~ [Round 10最終回 目標~此Round所 ...
社長  仲keep唔keep住玩 同出野:122:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-9 12:25 AM 發表 查看引用來源

社長  仲keep唔keep住玩 同出野:122:
男人點會唔玩...唔出野丫:097:

閃,瞓覺,跟住又失踪,你call我啦,拜囉:071: :098: :098:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-9 12:26 AM 發表 查看引用來源
閃,瞓覺,跟住又失踪,你call我啦,拜囉:071: :098: :098:
早抖~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆