上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-16 11:25 AM 發表
咁你仲唔快d delete你斷嘢~:071:
不過話時話...我絕對唔贊成跟人賭咩超重心...因賭冇必中~:025:
當係娛樂吓咪算囉 :097:

[td]2881[/td][td]27-APR-2008
14:45[/td][td]沙田
星期日[/td][td]位置Q[/td][td]5 場    3 利好 + 5 風雲遊子 +
           7 皇仁飛駒 + 11 元武者 +
           13 笑談中 $10

[/td][td]$100.00[/td][td]$2,526.50
就係靠呢場番身.....恦星期六唔記得用30元買邊場美職有2倍...win有60元 再60元 買place 收110 再買呢張....唉如有錢買埋q啦 條q有76xx架...之後博左二場超重心...加埋上星期日好彩中4串5....今個星期水晶宮 烈c....搞店

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 11:36 AM 發表

當係娛樂吓咪算囉 :097:
你本身鐘唔鐘意睇波?:025:
如唔鐘意睇波,好難當賭波係娛樂,因要等成90分鐘先知贏輸,一d都唔刺激...:026:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-16 11:26 AM 發表
各位姊妹弟兄返工啦:071:

le  幾日贏多 d 呀:098:

我返大陸啦日唔到你地嗌波:043:

波盤兄你同陳陳出多 d 好嘢呀:097: :098: 我睇到架:096:

88...其實我等梗歐國杯..現都係.輕輕買下.....上個月輸的教訓仲唔知死咩....大家win more la

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-16 11:40 AM 發表

你本身鐘唔鐘意睇波?:025:
如唔鐘意睇波,好難當賭波係娛樂,因要等成90分鐘先知贏輸,一d都唔刺激...:026:
緊係鐘意睇啦 我最鐘意mu & england national
球星就緊係DAVID BECKHAM 超靚仔 :097:

車車:122:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 11:51 AM 發表

緊係鐘意睇啦 我最鐘意mu & england national
西班牙....馬體會阿古路都不錯

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-16 11:53 AM 發表
車車:122:
你的希望飛冇左:043:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 11:53 AM 發表

你的希望飛冇左:043:
:046: 聽日要殺呀

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 11:51 AM 發表

David Beckham同Ryan Giggs一樣都好Man

曼聯而家或者以前都大把靚仔或者型男

雲佬喇,科蘭,Ole Gun,華朗......仲有Roy Keane

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆