上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 07:32 PM 發表

博士的料當然值得參考啦:071:
不過真心話近來好少睇:026:
只是覺得好多地方都想法不同:097:
勿插:096:
vicky兄真係�白....:092:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 07:43 PM 發表

vicky兄真係担白....:092:
識得我都知我唔喜歡做裝飾:026:
相信網上世界亦無須丫:035:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 07:32 PM 發表

博士的料當然值得參考啦:071:
不過真心話近來好少睇:026:
只是覺得好多地方都想法不同:097:
勿插:096:
哈....難得你咁坦白,:023: 我會再改進,:041: 希望你唔好放棄[權威]啦!!:027: :029: :023:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 06:12 PM 發表

通常我會睇幾個有心刨馬兄弟心水
其他人不如睇報紙好過:026:
所以寫寫下我都有自知之明唔再寫. :122:
而家有0甘多有心兄弟真係好!

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-3 08:09 PM 發表
所以寫寫下我都有自知之明唔再寫. :122:
而家有0甘多有心兄弟真係好!
你又黎玩針對:071:
睇黎呢道以坦白之心去講自已睇法真係唔得:035:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 08:29 PM 發表

你又黎玩針對:071:
睇黎呢道以坦白之心去講自已睇法真係唔得:035:
呢排消量下跌...希望有質素既朋友唔好放棄[權威]...:027: ...多D黎交流啦!!:023: :097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 08:39 PM 發表

呢排消量下跌...希望有質素既朋友唔好放棄...:027: ...多D黎交流啦!!:023: :097:  
點會

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 08:45 PM 發表

點會
我記得佢好耐無黎...:026: 有D掛住佢....:027: :029:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 07:36 PM 發表

我覺得我係睇報紙個種囉!:096:
不過唔知其他人點睇我!?:071:
你咁有心機...絕對吾係只睇不做.......:097:
我咪仲衰:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 08:39 PM 發表

呢排消量下跌...希望有質素既朋友唔好放棄...:027: ...多D黎交流啦!!:023: :097:  
買廣告:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆