上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.4k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2019-1-3 10:38 PM 發表 查看引用來源
有髮仔三劍俠傳期之稱既大鍋,薯片同四妹我都試左兩個,係唯獨是四妹未試過亦未見過,今日心血來潮於是行過去望望,先經過薯片店順便睇下點知見到薯片喺度,但係今日一心想試四妹所以過門而不入轉去四妹店睇睇,喺門口已經見到有兩個人一個戴眼鏡另一個無戴,我喺門口猶豫左一陣就入去,經過十秒鐘思考之前師兄提及過她的特徵—導彈,於是我就咁揀左個無戴眼鏡既,原因佢對導彈係明顯比戴眼鏡既強,咁我就一支箭咁上樓 ...
ching仍未試過四妹。:smile_44:
無戴眼鏡果個以前在醫院做阿嬋。:smile_30:

引用:
原帖由 大jer明 於 2019-1-3 11:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我反而想試試呢個大波婵。

口罩妹舖可能頂左手一段時間,呢一兩個月行過已經唔見口罩妹和豉油婆,得返一個前女技師,可能佢頂左黎做!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2019-1-3 10:38 PM 發表 查看引用來源
有髮仔三劍俠傳期之稱既大鍋,薯片同四妹我都試左兩個,係唯獨是四妹未試過亦未見過,今日心血來潮於是行過去望望,先經過薯片店順便睇下點知見到薯片喺度,但係今日一心想試四妹所以過門而不入轉去四妹店睇睇,喺門口已經見到有兩個人一個戴眼鏡另一個無戴,我喺門口猶豫左一陣就入去,經過十秒鐘思考之前師兄提及過她的特徵—導彈,於是我就咁揀左個無戴眼鏡既,原因佢對導彈係明顯比戴眼鏡既強,咁我就一支箭咁上樓攤左係床度等 ...
話明四妹,梗係四眼架啦!
通常一上去就瘋狂搜索架啦,唔駛等 30 分鐘咁耐既

引用:
有髮仔三劍俠傳期之稱既大鍋,薯片同四妹我都試左兩個,係唯獨是四妹未試過亦未見過,今日心血來潮於是行過去望望,先經過薯片店順便睇下點知見到薯片喺度,但係今日一心想試四妹所以過門而不入轉去四妹店睇睇,喺門口已經見到有兩個人一個戴眼鏡另一個無戴,我喺門口猶豫左一陣就入去,經過十秒鐘思考之前師兄提及過她的特徵—導彈,於是我就咁揀左個無戴眼鏡既,原因佢對導彈係明顯比戴眼鏡既強,咁我就一支箭咁上樓攤左係床度等 ...
難道四妹帶了隱形眼鏡?四妹即是四眼妹。

引用:
原帖由 大jer明 於 2019-1-3 11:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈原來戴眼鏡果個先係四妹,我搞錯了

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-1-4 11:10 AM 發表 查看引用來源

話明四妹,梗係四眼架啦!
通常一上去就瘋狂搜索架啦,唔駛等 30 分鐘咁耐既
佢按得咁落力咁我咪唔阻佢繼續按囉

引用:
原帖由 im.singleman 於 3-1-2019 16:14 發表 查看引用來源
今天行經四妹店,銷左,入面冇人,跟住左轉,突然睇到薯片係度,即刻後退,費事被佢死拉入店。:smile_44:
避過被姦嘅遭遇

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-1-4 08:09 PM 發表 查看引用來源

避過被姦嘅遭遇
身材皮膚對波同後生女差不多,又真水,泛濫果只,反而小左見佢係鋪,見到實砌

医界幾連舖??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆