上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.3k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-9 09:20 AM 發表

有咁多對手先算啦!
食唔食得晒呀,hha:smile_40:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-9 09:20 AM 發表

有咁多對手先算啦!
食唔食得晒呀,hha:smile_40:

好靜呀今日,大家都好多節目咁喎,哈哈

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-9 01:29 PM 發表 查看引用來源
昨日原來系統維護,夜晚上唔到黎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-9 01:31 PM 發表 查看引用來源

昨日原來系統維護,夜晚上唔到黎
係呀,整到今朝七點

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-8 10:32 AM 發表 查看引用來源

咁.....咁等我整個輪更表先.請問師妹們想由邊位師兄開始輪更呢,方便我規劃.
係,初步構思我都有埋.
學政府果套,美食男先導計劃,由於要滿足人妻們,我地係唔會墨守成規既,會先由數字兄以睇星方式揀出12個試點,由人 ...
Dragon師兄,我諗住係咁:
數字師兄主攻天文睇星同食野
Sam哥就主打中國旅遊地理同講故
型爸主力運動修身健康
你呢就按摩加抽插⋯係教畫抽象插圖
至於銘師兄同degree師兄就可能閒話家常下咁咋

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-9 01:29 PM 發表 查看引用來源
哈哈,今日超好天。

我去了weekend market,還有去了一個海邊公園行。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-9 02:03 PM 發表 查看引用來源

Dragon師兄,我諗住係咁:
數字師兄主攻天文睇星同食野
Sam哥就主打中國旅遊地理同講故
型爸主力運動修身健康
你呢就按摩加抽插⋯係教畫抽象插圖
至於銘師兄同degree師兄就可能閒話家常下咁咋
哈哈,我可以用我緊有的音樂知識幫大家助慶

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-9 03:12 PM 發表 查看引用來源

哈哈,今日超好天。

我去了weekend market,還有去了一個海邊公園行。
行海邊公園吹住海風,正呀!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-9 03:12 PM 發表 查看引用來源

哈哈,今日超好天。

Weekend market?有咩睇㗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆