上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.5k

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-1 09:54 PM 發表 查看引用來源
對我嚟講都係!T每一句我都記得好清楚,其實係T好識講野,我只係配合而已。

真係.. 無野好得過你做每一件事, 講每一句的說話都係有一凹一凸的效果... 又窩心... 又舒服.. 完全係釋放自己

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 09:54 PM 發表 查看引用來源
對我嚟講都係!T每一句我都記得好清楚,其實係T好識講野,我只係配合而已。
你真係好勁!!  可以將大家既動作, 感情表達得好細緻.....
完全呈現當時既氣氛 :smile_o12:

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 09:55 PM 發表 查看引用來源

希望啦.... 不過將來既事冇人知....
或者到大家再次拍拖, 對方既另一半多數會反對 :smile_35:
點會唔反對喎, 尤其知另一半對住佢又未必真係咁好的時候, 就會覺得自己仲好過另一半.. 最好快 d 同返我一齊 / 俾機會一齊 :smile_o01:

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 09:53 PM 發表 查看引用來源

係架..... 再大方既人都冇可能同其他人share愛情
絕對唔老土.... 每個人都有自己一套愛情觀~~ 自己覺得呢套觀念是對的, 咁就ok~~

諗返轉頭, 分手後初次見面係有少少怪.... 因為以前會拖手/攬住, 但依家唔 ...
所以我好唔明有人已經有另一半仲可以接受有 sp  諗極 都唔明。

唔知 c妹你同 ex 幾耐,如果一齊好耐既話,分手後做朋友真係好怪,就係一諗起以前有親熱行為突然變左朋友關係真係好酸溜溜咁感覺。

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 1-2-2012 09:55 PM 發表 查看引用來源

點止... 完全係哭笑不得.. 因為喊, 對方又會對你好... 又或者對你冷漠
但佢引你笑. 一定未必笑得出
咦... 你係咪有故事可以 share?? :smile_30:

有時佢哄返自己, 心入面會好開心, 但未必能即時笑得出.....

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 09:54 PM 發表 查看引用來源
睇黎你咁多個女友最愛係 T 波!

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 09:54 PM 發表 查看引用來源

甜既時候好甜, 苦既時候真係好苦好苦 :smile_24:
自己要衡量值唔值得....
加油啦 c 妹,諗唔通上黎吹下水會好啲既!

咁又唔好咁講,佢地肯分享佢地既性事都好好,有一啲都CHING 既表達方式好獨特,當然ML既野來來去去都係果D,但之前有D調情或對話身體既語言都值得欣賞既,咁話晒呢度係性板,好多人入黎就係想睇下果D 去刺激下或減下壓呢,有D POST,你唔睇唔會知乜呢個世界會發生D咁既事架?所以鹹魚白菜,各有所愛O者!

當然好多謝雀兄咁支持!
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-1 21:12 發表 查看引用來源

一定好過淨係尊講性果啲吖,果啲咪又來來去去都係三覆被,唔睇都知係點啦,有咩好睇。

梗係十卜你啦! ching .....

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 1-2-2012 09:58 PM 發表 查看引用來源

點會唔反對喎, 尤其知另一半對住佢又未必真係咁好的時候, 就會覺得自己仲好過另一半.. 最好快 d 同返我一齊 / 俾機會一齊 :smile_o01:
但係人地既 "現任" 一定會反對佢再見 "前度".....

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 09:59 PM 發表 查看引用來源

咦... 你係咪有故事可以 share?? :smile_30:

有時佢哄返自己, 心入面會好開心, 但未必能即時笑得出.....
冇啦.. 個位其實係曾經曖昧的朋友... 佢想同我一齊個陣, 我嫌佢未定性...
到我信佢.. 佢無啦啦識左第二個... 依家仲結埋婚.. 今年先請埋我飲.. 哈哈

當你見到對方時, 你可以做到完全無事, 但偷偷飲泣或個心下下都拿住心痛.. 個下對方反而未必知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆