上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.2k  116.1k

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-2 09:00 PM 發表 查看引用來源

...c襪高跟鞋制服.真係未必個個會肯著....本身3個人既..咁聽日呀head 再放假again...我另1個同事又去左第2個部門頂人..結果又係自己1丁友...
呢D 情趣野,男人開到聲或者買埋,好多都會肯玩既,係我興趣特別D 姐,無男朋友果時都會自己買黎玩下:smile_30:

原來係咁,咁就真係辛苦哂喇,我宜家做緊兩個人既野都好難頂:smile_42:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 09:05 PM 發表 查看引用來源
呢D 情趣野,男人開到聲或者買埋,好多都會肯玩既,係我興趣特別D 姐,無男朋友果時都會自己買黎玩下:smile_30:

原來係咁,咁就真係辛苦哂喇,我宜家做緊兩個人既野都好難頂:smile_42:
哈哈..做到你男友都好好彩喇....你公司冇請人??

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-2 09:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈..做到你男友都好好彩喇....你公司冇請人??
但我男朋友成日話我戀態:smile_30:
係未請到呀:smile_39:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 09:08 PM 發表 查看引用來源
哈哈..我唔覺呀..有個識打扮..又鐘意著呢d既女友..不知幾好.. ..哦..咁都冇計喇..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-2 09:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈..我唔覺呀..有個識打扮..又鐘意著呢d既女友..不知幾好.. ..哦..咁都冇計喇..
佢最中意屈我色誘佢:smile_30:
係呀,日日OT:smile_27:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 09:13 PM 發表 查看引用來源
佢最中意屈我色誘佢:smile_30:
係呀,日日OT:smile_27:
哈哈..情趣黎姐..咁你試下忍住唔色誘佢..睇下佢會點囉..我就番工就到放工..1秒都冇抖過-_-...係呢..你同男友拍左幾耐呀?

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 09:08 PM 發表 查看引用來源
佢身在福中不知福啦:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-2 09:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈..情趣黎姐..咁你試下忍住唔色誘佢..睇下佢會點囉..我就番工就到放工..1秒都冇抖過-_-...係呢..你同男友拍左幾耐呀?
試過啦,有次我死魚咁自己訓係床唔理佢,到最後佢咪擒我囉:smile_30:
HK人就係咁苦:smile_40:

同佢一齊左一年多D之嘛

引用:
原帖由 michaelfund 於 2011-8-2 09:16 PM 發表 查看引用來源
佢身在福中不知福啦:smile_o10::smile_o10:
唔知佢喇,可能佢只係扮正經:smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 09:22 PM 發表 查看引用來源
試過啦,有次我死魚咁自己訓係床唔理佢,到最後佢咪擒我囉:smile_30:
HK人就係咁苦:smile_40:

同佢一齊左一年多D之嘛
哈哈..咁你完事之後咪話佢做乜食你囉 ..你地點識嫁???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆