上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.5k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-1-10 07:31 PM 發表 查看引用來源
呢期我都係去金肉喎!  女女行3,6,9!:smile_o07:
咁都幾貴

dry 坐都兩千出門口 :smile_o05:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-10 19:45 發表 查看引用來源

咁都幾貴

都話叫你喺房滑雪啦:smile_45:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-10 07:55 PM 發表 查看引用來源
都話叫你喺房滑雪啦:smile_45:
滑雪典解 呀:smile_o05:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-10 19:59 發表 查看引用來源

滑雪典解 呀:smile_o05:
隻手揸住支桿上下搏命搖到噴雪花:smile_47:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-10 08:01 PM 發表 查看引用來源
隻手揸住支桿上下搏命搖到噴雪花:smile_47:
too horny :smile_o03:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-10 07:29 PM 發表 查看引用來源
又係時候野個北菇雞飯:smile_40:
食完有矛 嘆番件 菊花鮑 :smile_04:

引用:
原帖由 楊明綸 於 10/1/2011 07:45 PM 發表 查看引用來源

咁都幾貴

三條友去....平均消費八百....dry坐...都貴㗎!

試過帶女走...兩千跌硬!:smile_o06:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-1-10 08:52 PM 發表 查看引用來源

三條友去....平均消費八百....dry坐...都貴鮁!

咁禾刀去番 水都唱
巧似仲平d

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-1-10 08:52 PM 發表 查看引用來源

三條友去....平均消費八百....dry坐...都貴鮁!

金融海笑果排, 好多老細都出少黎玩, 我地又日日去慣, 唔去又身痕, 為有call得幾多個就幾多個搭橋搵間千幾消費房間, 再加一二百公主小費, 除開幾個去500人仔, 再坐件女又三四百, 咁貴...未買場波囉...希望嬴坐台小費啦, 輸埋真係又千幾 :')

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-10 20:12 發表 查看引用來源

too horny :smile_o03:
野過未呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆