上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.6k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-14 11:26 AM 發表 查看引用來源
都係果句...唔知得唔得:smile_o03:
佢仲未蒲頭,吾知係咪去左買魷魚味TB呢

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-14 11:26 AM 發表 查看引用來源

Monday已上了:smile_o05:
去邊度出火先:smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-14 11:34 AM 發表 查看引用來源

有冇呀, 上個星期睇POST有隻62434, 0.10一日升到去0.15, 前兩日趺少少, 而家個價0.166, 星期一買都執20% :smile_o03:
牛熊証好難玩,大食細,除左識睇圖/條款之外,仲要靠點運氣呢:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-14 12:03 PM 發表 查看引用來源

去邊度出火先:smile_38:
按正骨+揾個19y妹妹仔出火:smile_04:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-14 11:40 AM 發表 查看引用來源

我都想放, 我係有假冇得放果D人 :smile_o03:
放吾晒咁點算呀,有冇得補錢呀:smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-14 11:41 AM 發表 查看引用來源

大陸佬是誰:smile_41: 家雄--yes
同細B運軍火果個:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-14 11:45 AM 發表 查看引用來源

家慧同大頭文一齊...美行呢.你冇答我:smile_41:
家慧死左喇,我都吾知美行去左邊喎:smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-14 11:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_55: :smile_55: :smile_o04: :smile_o02:
吾好咁樣啦,有緣既終有一天會相遇的:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-14 12:01 PM 發表 查看引用來源

早晨呀,尋日去左鳳凰路,同名走店,仲有送按腳,電腦印Q傍,平兩草,質素幾好冇格手

似乎食到好野喎:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-14 12:10 PM 發表 查看引用來源

家慧死左喇,我都吾知美行去左邊喎:smile_13:
家慧=海味:smile_41:
敦X明同大頭文一起

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆