上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.1k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

我好少出去食, 耐唔耐不要緊
一個人食?屋企人冇去咩?.........................

引用:
原帖由 終極無常 於 2009-7-29 11:39 PM 發表 查看引用來源
一個人食?屋企人冇去咩?.........................
和屋企人出街食...:smile_47::smile_47:

幾好啊,家庭樂..........................:smile_o12:

hi 我已回覆妳,妳現在做什麼

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-29 12:37 發表 查看引用來源

他對我不好, 是否真的喜歡我 都成疑,. 若他對我好, 都話者,
連基本對我好, 都做不到, 為甚麼還要留戀, 慳番啖氣愛錫對自己好的人更好
這個男友 我不當是拍過拖的. 根本不配:smile_o12::smile_o12:

響合適既時候絕情:smile_o12:

insomnia....................:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-30 12:38 AM 發表 查看引用來源

響合適既時候絕情:smile_o12:

係真愛, 需要全心全意付出, 但若果不是, 對方連最基本對自己 好的 都做不到, 那就算數吧:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 ngkamfu 於 2009-7-29 11:50 PM 發表 查看引用來源
hi 我已回覆妳,妳現在做什麼
剛才睡了..............:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 小小羊兒 於 2009-7-29 09:50 PM 發表 查看引用來源

唔該, 我要參加游泳班 :smile_38:
課餘私人補習:smile_38:
游泳班你自己去報名..:smile_13::smile_13:

私人補習, 我都要搵

引用:
原帖由 小小羊兒 於 2009-7-29 10:03 PM 發表 查看引用來源
臨門拜訪
不見依人
行色匆匆
揮手話別
:smile_o07:
你中文好好:smile_14::smile_14:語不驚人駛不休:smile_14::smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆