上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【156】

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 12:14 PM 發表 查看引用來源
你見過年青時既佢?:smile_41:
估咋

Lunch la...bye~~:smile_43:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 12:17 PM 發表 查看引用來源
Lunch la...bye~~:smile_43:
咩公司離架 咁早LUNCH:smile_15:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-21 12:18 PM 發表 查看引用來源
咩公司離架 咁早LUNCH:smile_15:
可能是彈性食晏時間:smile_30:

引用:
原帖由 88ken 於 2009-7-21 12:19 PM 發表 查看引用來源

可能是彈性食晏時間:smile_30:
真係要幾彈有幾彈啵

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-21 12:20 PM 發表 查看引用來源
真係要幾彈有幾彈啵
有幾彈就要問他才知:smile_30:
我也去食飯了:smile_38:

5 成飽...返來了....

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-21 12:14 PM 發表
有咩歌可以唱到急S架 介紹下吖:smile_30:
呢首......:smile_30:  屎我系一督屎  屎我系一督屎曲:劉以達 詞:謝立文 編:劉以達
屎我系一督屎 命比蟻便宜 你坐Benz我挖鼻屎
自知死也再難移 屎我一堆屎 自知死也再難移
屎我地一堆屎 賺取快樂時 你我既相識也就共歡
儘管一切太便宜 長路 孤單路 永不歸路
問你可知道 誤解多 侮辱更多 低我在最低底
賤比撮爛泥 你早踢我一腳卻鬧我呀媽
爛屎不准向上爬 只盼望有一天 願跑到田園
去到花間我伴花 願躺花底看嫩芽 只盼望有一天
爛屎化肥田 化作春土更護花 漫天花香送晚霞
化作春土更護花 漫天花香送晚霞 屎我系一督屎
花我願化花香 屎我系一督屎 花我願化花香

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 11:51 AM 發表 查看引用來源
好難講...唔講道理係我天性同專利!
領教過

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 11:54 AM 發表 查看引用來源
I c....你原來去踩場踢館....
我唔踢人館

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆