上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-26 01:51 PM 發表 查看引用來源

你現在才知呀.:smile_19:
蓉兒是紅娘呀 .不過.現在一單file都未成功呀:')
你都晤係專業紅娘

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-26 01:50 PM 發表 查看引用來源

花姐你和他fd嗎,我自已就未和他有過talking
想同佢傾o架, 之前o向吹水區都好少見到佢, 佢說話好風趣o架

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-26 01:52 PM 發表 查看引用來源
亞妹呀.....我都無人要:smile_45:
豐田仔

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-26 01:50 PM 發表 查看引用來源
你一見男人就叫人約我,
你呢個紅娘都幾 hard sell wor :smile_30:

.花姐.請唔好公開我的身份呀,:smile_44: discuss紅娘公司現在無生意,已跌到新低點.:smile_39: 無計呀.幫下手呀:smile_44:

食飯lu........:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-7-26 01:53 PM 發表 查看引用來源

你都晤係專業紅娘  
我已經好努力在學習中了.講唔埋呀.成功的話可以買個單位自住呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-26 01:46 PM 發表 查看引用來源

我見到........花姐說是辟易好d嗎
上次我去投訴版, 佛頭都唔理我既投訴就已經話我唔o岩.... 辟易就好好多, 佢係明事理的, 不過最後係我放棄唔要個名:smile_13:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-7-26 01:53 PM 發表 查看引用來源

豐田仔
佢得鬼閒:smile_45:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-7-26 01:54 PM 發表 查看引用來源
食飯lu........:smile_38: :smile_43:
bye bye thank peter支持

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-26 01:54 PM 發表 查看引用來源

.花姐.請唔好公開我的身份呀,:smile_44: discuss紅娘公司現在無生意,已跌到新低點.:smile_39: 無計呀.幫下手呀:smile_44:  
咁你要諗 d 新招出來啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆