上一頁下一頁
發新話題

@@@@@我想結婚, 徵女朋友@@@@@

收藏  |  訂閱
1.2k  27.9k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-5 03:59 AM 發表 查看引用來源

有人做左啦, 等唔切
睇到嘞:smile_30:
仲要好多編添:smile_30: :smile_30:

e度好頂引感喎:smile_o10:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-5 04:03 AM 發表
e度好頂引感喎:smile_o10:
係呀迪迪...:smile_40: 唔知個樓主去左邊呀:smile_39: 佢都唔肯同人溝通....唔知係咪內向型呢:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-5 03:59 AM 發表 查看引用來源

有人做左啦, 等唔切
可能捉左佢埋一邊........切添呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-5 04:02 AM 發表 查看引用來源

頂:smile_45: 真係悶........多幾個女仔黎同佢傾計就嚇到要閃.....又要徵女朋友喎:smile_39:
咁怕溝通點得架......唔了解下邊有結果者:smile_22: :smile_39:
佢呢種人, 點會晒時間溝通架, 最好一黎就得手
唔係講到自己咁好條件, 點會無女呀, 一定個人本身有問題

引用:
原帖由 snowman819 於 2009-7-5 04:03 AM 發表 查看引用來源

睇到嘞:smile_30:
仲要好多編添:smile_30: :smile_30:
個引用確實幾好用
好方便

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-5 04:05 AM 發表 查看引用來源

係呀迪迪...:smile_40: 唔知個樓主去左邊呀:smile_39: 佢都唔肯同人溝通....唔知係咪內向型呢:smile_40:
佢可能只有能力單對單, 多過一個就怕怕:smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-5 04:05 AM 發表 查看引用來源

姐係凹水啦:smile_o10:

引用:
原帖由 snowman819 於 2009-7-5 04:09 AM 發表 查看引用來源

可能捉左佢埋一邊........切添呀:smile_47: :smile_47:
切咩先, 有d野, 切唔落就係切唔落:smile_o01:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-5 04:10 AM 發表 查看引用來源

個引用確實幾好用
好方便
我都係而家先覺得引用係好方便:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆