上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 5

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-27 04:57 PM 發表 查看引用來源

邊下睇邊個囉...:smile_45:
除非果個係我老婆啦!!!!如果唔係唔會開心架喎!!!!:smile_o03:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-27 04:58 PM 發表 查看引用來源
你睇我家姐就知啦!!!!:') :')
just only one姐:smile_o01:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-27 04:57 PM 發表 查看引用來源
我都鐘意玩車架...不過鐘意推黎推去囉!!!!:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
都係一樣姐..:smile_13: .

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-27 04:59 PM 發表 查看引用來源
除非果個係我老婆啦!!!!如果唔係唔會開心架喎!!!!:smile_o03:
哈哈...咁到時睇下你個未來老婆點蝦你囉...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-27 04:56 PM 發表 查看引用來源

咁快就有怨言...:smile_14:
怨言緊有既...不過多數都係玩即....:smile_o01:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-6-27 05:00 PM 發表 查看引用來源

just only one姐:smile_o01:
咁都叫有女人蝦我呀!!!!:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-27 05:03 PM 發表 查看引用來源
咁都叫有女人蝦我呀!!!!:smile_o01: :smile_o01:
我見你好enjoy wor:smile_o01:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-27 05:01 PM 發表 查看引用來源

都係一樣姐..:smile_13: .
你個仔都應該係精靈仔黎架喎!!!!

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

哈哈...咁到時睇下你個未來老婆點蝦你囉...
如果有既....實話你聽...heehee!!!!

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-6-27 05:04 PM 發表 查看引用來源

我見你好enjoy wor:smile_o01:
我夜晚返房喊....冇話你知即!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆