上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 10)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:26 AM 發表 查看引用來源

你知既...
真係講到咁"白"咩?>
我真係唔知KA:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:27 AM 發表 查看引用來源

甘你而家要5要打電話比我唱比我聽:smile_o13:
唔洗........... 我講緊電話....同條pk.................................好down而家

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:25 AM 發表 查看引用來源

如果甘講菲國所有人都應該好健康:smile_o01: :smile_o01:
係你一個最唔健康...最唔正常...
邊有人咁白架...
你係唔係真係整過容...漂過..??

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:27 AM 發表 查看引用來源

我洗鬼你讚...............
大把人欣賞我!!!!!!!!!!!!!
點首歌比你:smile_o06: :smile_o06:

想得太遠  

原唱:joey

作曲:陳輝陽
填詞:林夕
編曲:陳輝陽
監製:陳輝陽

大慨這算是迷戀 這路程得幾分鐘真是太短
大慨你都想 去後樂園 卻怕孤單一個人兜圈
誰人在挑選 如何被挑選 如何教我結識你怎麼相戀
為何坐到那麼近 卻想得這樣遠 人浪為何會流轉

*若幸運一點一早找到你 但幸運可否擔保得到你
就望著際遇鋪展我的天與地 願錯亦錯得起
若命運叫我只懂喜歡你 但願亦有幸懂得留住你
如若過去我太在乎 相遇別離 請准我預備
從來未吻你 卻已學懂去被忘記

* 憑什麼可以愛上所愛 我自問日夜等待
結局為何揭不開  
等緣份 信緣份 我們只好相信 下集定是更精彩
大慨你正在回想 與別人剛剛分手剛受過傷
從前伴侶碰不見 你我偏可遇上
人寂寞便愛幻想

Repeat* 憑什麼可以愛上所愛
我自問日夜等待 結局為何揭不開
等緣份 信緣份 我們只好相信 來來回回難避開
若命運叫我只懂喜歡你 但願亦有幸懂得留住你
如若過去我太在乎 相遇別離 請准我預備
仍然未識你 卻已幻想那份驚喜

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:27 AM 發表 查看引用來源

唔洗........... 我講緊電話....同條pk.................................好down而家
同嚴生傾緊電話???仲咩樹甘DOWN:smile_13:

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:28 AM 發表 查看引用來源

係你一個最唔健康...最唔正常...
邊有人咁白架...
你係唔係真係整過容...漂過..??
你係米好唔妥我:smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:30 AM 發表 查看引用來源

你係米好唔妥我:smile_39: :smile_42:
冇呀....
做咩唔妥你...

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:31 AM 發表 查看引用來源

冇呀....
做咩唔妥你...
你句句都話我:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:31 AM 發表 查看引用來源

你句句都話我:smile_o03: :smile_o03:
我都冇話你...
我都係問你野啫...

無曬人...我都閃LA:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆