上一頁下一頁
發新話題

6月13日(星期六) COPY團新知舊雨一週年紀念......花刀浪漫之夜!

收藏  |  訂閱
1.1k  32.9k

好像好好玩哦~
可惜我收成12點半
來唔到:smile_o03:
等阿公的report:smile_o16:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-6-15 10:34 PM 發表 查看引用來源

哈, 5分鐘你都用到盡~~~:smile_30:
反正有空,在等貨呀

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-15 10:40 PM 發表 查看引用來源
好像好好玩哦~
可惜我收成12點半
來唔到:smile_o03:
等阿公的report:smile_o16:

又話請我食雞腿
點知放我飛機

你就係燒烤街,要食雞腿個位師兄???:smile_o01:
引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-15 10:42 PM 發表 查看引用來源

又話請我食雞腿
點知放我飛機

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-6-15 10:26 PM 發表 查看引用來源

你係....333.號房呀.

PS.仲有一問...點解我搵唔到D台回POST D公仔圖案既....??
在A16房,跳艷舞時候都有去333房呀

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-15 10:45 PM 發表 查看引用來源
你就係燒烤街,要食雞腿個位師兄???:smile_o01:
:smile_14: :smile_14: :smile_14:
果到成班人都係要食雞腿

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-15 10:42 PM 發表 查看引用來源

又話請我食雞腿
點知放我飛機
sorry呀~
俊哥,我在九龍收工都12點半了:smile_o16:
如果我上cp最快都要2點半啦:smile_o16:
7月你幾時上,一起去食番啦:smile_o06:

p.s. 我連阿公都放埋飛機,呢鑊大劑了:smile_o03:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-15 10:59 PM 發表 查看引用來源

sorry呀~

p.s. 我連阿公都放埋飛機,呢鑊大劑了:smile_o03:
車!無所謂架,你有心了,下次有機會再玩啦!:smile_13:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-15 10:59 PM 發表 查看引用來源

sorry呀~

枉我特登上去諗住上去同你食雞腿
係k房女都唔叫,d老手又唔理我呢果新人
就係想快d夠鐘去食燒烤
點知你...............

:') :')

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-15 11:16 PM 發表 查看引用來源

枉我特登上去諗住上去同你食雞腿
係k房女都唔叫,d老手又唔理我呢果新人
就係想快d夠鐘去食燒烤
點知你...............

:') :')
對不起啦~:smile_o03:
你下次幾時上呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆