上一頁下一頁
發新話題

8月11星期2晚[北蒲]玩樂在沙灣唱K Party(接受報名)

收藏  |  訂閱
1.4k  55.5k

我來推毛毛一推:smile_o15:

引用:
原帖由 msundin 於 2009-7-2 11:13 AM 發表
聽日身痕又想join喎!
多唔多ching去呀?
各位C兄早呀!!
都幾喇:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-7-3 02:42 AM 發表
30號見到有個ching條女幾岩我, 鄰家女孩咁, 唔記得左抄牌添...
我知你講邊個

睇完好想join tim:smile_47:

引用:
原帖由 kobe1111 於 2009-7-3 01:10 PM 發表
睇完好想join tim:smile_47:
多謝支持!!
如有興趣一齊玩!!
可在D台板面右上閣,
控制面板->編輯個人資料 ->基本資料
輸入番QQ 或 MSN
我即可聯絡你:smile_15:

因為我真係未去過呢d K,,,所以我有d野想問問
可能你會覺得好白痴,,,唔好介意><
我想問200 300 600各包d咩

引用:
原帖由 kobe1111 於 2009-7-3 01:40 PM 發表
因為我真係未去過呢d K,,,所以我有d野想問問
可能你會覺得好白痴,,,唔好介意><
我想問200 300 600各包d咩
坐女               200  
坐女+1Q         300( 房+60 )
坐女+過夜       600( 酒店房138-188 )

:smile_15:

咁即係過夜就600再加你講果個團費350 250 300
人仔
咁600包埋房ga啦?

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2009-7-3 11:56 AM 發表 查看引用來源

我知你講邊個
]

系咪甘正先,等我帮巨试钟.....!!!

引用:
原帖由 kobe1111 於 2009-7-3 01:51 PM 發表
咁即係過夜就600再加你講果個團費350 250 300
人仔
咁600包埋房ga啦?
1 ) 唱K             250
2 ) 坐女            200 or  
    坐女+1Q         300( 房+60 )
    坐女+過夜       600( 酒店房138 or 188 )
3 ) 來回車費        100內( 最多 )
4 ) 晚餐             50
全程(如過夜)250+600+(138 or 188)+100+50=1200左右

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆