上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.7k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-2 11:48 發表 查看引用來源

黑色會唔會仲淫?🤭🤫個pat pat係幾挺嘅🤭🤭開發咗佢之後住家少婦都會玩情趣內衣,之前佢唔係好敢著
黑色係野性嘅淫,個pat真係好挺,回彈力十足

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-2 09:22 發表 查看引用來源
妹妹脹卜卜,Pat Pat又挺!好想後入!😉
撳住佢係床插入佢個脹卜卜妹妹,插到佢妹妹同pat pat 都啪啪聲好正

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-2 17:17 發表 查看引用來源

撳住佢係床插入佢個脹卜卜妹妹,插到佢妹妹同pat pat 都啪啪聲好正
聽到都覺得正!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-2 12:25 發表 查看引用來源
呢張性感好多,同埋個Pat pat 好正!開發咗個良家肯咁著都好有滿足感!😉
係架最初同佢扑野真係有d唔慣,因為另外果倆個都俾我教到大淫娃但係紅顏始終係最怕羞其實佢性經驗都好豐富但當然唔可以同SP比

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-2 17:22 發表 查看引用來源

係架最初同佢扑野真係有d唔慣,因為另外果倆個都俾我教到大淫娃但係紅顏始終係最怕羞其實佢性經驗都好豐富但當然唔可以同SP比
咁怕醜又有令一番風味,呢啲良家可遇不可求!😉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-2 13:10 發表 查看引用來源
黑色係野性嘅淫,個pat真係好挺,回彈力十足
佢個pat堅扎實同彈,有一次佢M黎冇得扑我係佢後樓梯搓爆佢個pat頂唔順跟手入左佢屋企要佢幫佢吹到口爆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-2 17:26 發表 查看引用來源

佢個pat堅扎實同彈,有一次佢M黎冇得扑我係佢後樓梯搓爆佢個pat頂唔順跟手入左佢屋企要佢幫佢吹到口爆
佢之前有冇試過口爆?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-2 17:27 發表 查看引用來源
佢之前有冇試過口爆?😉
同我之前試過同其他男人包括佢前夫未,同佢以前男朋友90%性交要佢戴套

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-2 17:36 發表 查看引用來源

同我之前試過同其他男人包括佢前夫未,同佢以前男朋友90%性交要佢戴套
正吖!第一次口爆比咗你!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-2 17:26 發表 查看引用來源

佢有冇吞埋?🫢🫢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆