上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 加納[-0.5/-1] 荷蘭[0] 雲佩康靠你了

收藏  |  訂閱
5.1k  247.4k

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 08:09 PM 發表 查看引用來源
一注贏一注輸都執少少。。:ub_cry::ub_cry: 心跳夠高水

猜不透,猜不透:028:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 08:09 PM 發表 查看引用來源一注贏一注輸都執少少。。:ub_cry::ub_cry: 心跳夠高水
串燒得$18收:ub_cry::ub_cry:

引用:
原帖由 峰峰哥哥 於 2013-8-28 08:10 PM 發表 查看引用來源

猜不透,猜不透:028:

:043::043:痴線波 天鵝開平手都夠膽死開得出

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-28 08:10 PM 發表 查看引用來源
串燒得$18收:ub_cry::ub_cry:

咁少?:029::029:

版主......我比你個三場....全中呀,收錢,yeah

引用:
原帖由 cecilchao 於 2013-8-28 08:25 PM 發表 查看引用來源

YES,可惜我手多走去串左其他場次:043: 加埋今日輸左40蚊:029: 今晚靠你了

引用:
原帖由 cecilchao 於 2013-8-28 08:25 PM 發表 查看引用來源

我冇份:ub_cry:

回覆 1096# minghong 的帖子

勁好運:098: :097:

附件

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 08:15 PM 發表 查看引用來源咁少?:029::029:
變左114:ub_cry::ub_cry:

真飛由會員提供,再接再勵!今晚想嬴錢?盡快加入吧..
[[[[90%命中 史浩克04讓球 !!!!!!!]]]]
今晚想嬴錢?盡快加入吧
7月1到依家為止
會員已經羸HKD$ 52,860 (平均每埸下注$1,000)

(P.S:附上本人萬元真飛打頭陣)
今晚想嬴錢?盡快加入吧
7月1到依家為止
會員已經羸HKD$ 48,820 (平均每埸下注$1,000)

真飛由本人提供,再接再勵!今晚想嬴錢?盡快加入吧..
[[[[100%命中 波特蘭伐木者2.5球大 !!!!!!!]]]]
(P.S:附上本人萬元真飛打頭陣)
又嬴啦!!! 今晚想嬴錢?盡快加入吧
7月1到依家為止
會員已經羸HKD$ 45,490 (平均每埸下注$1,000)

一埸賽事勁收16萬$
今晚想嬴錢?盡快加入吧
8月英超開鑼啦!!!
7月完結啦,
目前已成功幫多位師兄達成7月內的計劃(本金只須3千,淨賺3萬1!)
[[[合共:淨嬴31注]]]

7月的成積,淨嬴3萬1千! 超額完成!多謝各位師兄一路支持.
今天開始招募8月想join既師兄 如有興趣可以message本人

https://www.facebook.com/betnewteach

所由猛料由本人(馬會優越會員)提供,信心保證

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆