上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-8-9 12:02 AM 發表 查看引用來源
我跟唔到= =
:032:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-8 11:30 PM 發表 查看引用來源

有排都未追到你啦:071: :071: :071:
呼 ... MU 場波我買好大 所以依家先回你post
NO NO NO ... 我唔係講你 你唔好誤會 :092: 原來我打少左個字 :096:
我想打 佢地未夠班 唔關你事 話時話 你個fd唔見左 幾時比隻馬膽過我 wakakakakaka :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-8 11:52 PM 發表 查看引用來源

不過 唔好玩咁大 OK~~~ YES!!! :098: :071:
收到...知足常樂也

引用:
原帖由 wawa2005 於 2010-8-8 11:52 PM 發表 查看引用來源

我都係 我下了3注
哈哈 ~~~ 我都買大左 只此1次啦 :036: :036: :036:  英超 波 味道真係唔同 :098: :071:

係應該唔好走 繼續留係到 一齊贏馬會錢呀嗎:071:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~~ 我都買大左 只此1次啦 :036: :036: :036:  英超 波 味道真係唔同 :098: :071:
好味D~~~:096:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2010-8-8 11:54 PM 發表 查看引用來源
2料平手盤好準呀
哈哈 ~~~ 我撞彩渣   外面d ching 本事過我好多 :092:

引用:
原帖由 2料王 於 9/8/2010 00:04 發表 查看引用來源

呼 ... MU 場波我買好大 所以依家先回你post
NO NO NO ... 我唔係講你 你唔好誤會 :092: 原來我打少左個字 :096:
我想打 佢地未夠班 唔關你事 話時話 你個fd唔見左 幾時比隻馬膽過 ...
放心,我同你仲駛講出聲嘅咩,一切在心中:045:

通常d垃圾我一早已經掃左落垃圾桶,唔見左都冇辦法,d料係得咁多,冇就冇,點bid都係冇架喇:096: :071:

今日成績都ok:098:

附件

吾好走啦2料:043: ..繼續出呀:131:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:10 AM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~~ 我撞彩渣   外面d ching 本事過我好多 :092:
咁繼續 我剛上力咋 目標係50注

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆