上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-16 11:16 AM 發表

3000蚊買咗㗎波子:044: 咁我用300蚊都可以買架萬事得:096:
波子其果d波子咋 :096:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-16 11:16 AM 發表

3000蚊買咗㗎波子:044: 咁我用300蚊都可以買架萬事得:096:
3000蚊本你有啦~跟波盤揾食...百三萬好快揾到....:098: :098:
我用3000蚊買咗半層樓...阿媽都贊我叻~!!!:096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 11:18 AM 發表
陳記仲堅..今個月我諗佢收就快過6位....不過佢D超超超重心你地唔知姐..POST左出去又驚D靚仔賭大左....其實當有D超重心佢都買得好大....記住唔好問佢攞OR PM 佢 係冇用的..佢話要睇緣份?
真係好過番工 :036:  我做得咁辛苦都係得5位 :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-16 11:19 AM 發表

3000蚊本你有啦~跟波盤揾食...百三萬好快揾到....:098: :098:
我用3000蚊買咗半層樓...阿媽都贊我叻~!!!:096: :096:
:044: :044: 真架:131:

回覆 #1090 波盤預言家 的帖子

咁你仲唔快d delete你斷嘢~:071:
不過話時話...我絕對唔贊成跟人賭咩超重心...因賭冇必中~:025:

各位姊妹弟兄返工啦:071:

le  幾日贏多 d 呀:098:

我返大陸啦日唔到你地嗌波:043:

波盤兄你同陳陳出多 d 好嘢呀:097: :098: 我睇到架:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 11:19 AM 發表

波子其果d波子咋 :096:
3000蚊買波子棋??:044: :044:
俾阿媽打死都似.....:096: :096:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-16 11:26 AM 發表
各位姊妹弟兄返工啦:071:

le  幾日贏多 d 呀:098:

我返大陸啦日唔到你地嗌波:043:

波盤兄你同陳陳出多 d 好嘢呀:097: :098: 我睇到架:096:

88啦阿含~~~:043: :043:
你都win多d,俾人含多d~~~:098: :098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-16 11:20 AM 發表

:044: :044: 真架:131:
如果波盤有俾30蚊贏13000果d料我嘅話....:026:

車車今日唔理我....好hurt....:029: :029:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆