上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#31 - 單身日誌 ( P.1, 2 )

收藏  |  訂閱
3.1k  29.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-26 09:05 AM 發表 查看引用來源

其實好得既叔叔,係幾多歲,有咩特徵?
我諗都係有身型有肌肉感覺仲好young嗰d

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-26 08:46 AM 發表 查看引用來源

朝早好難搵到d後生仔跑早課,通常以叔叔為主
後生仔夜晚較多
後生仔早上要上班不然就玩到很夜睡不醒

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-26 12:19 AM 發表 查看引用來源

我唔鍾意佢又要彈又要食
那是不是没品呢?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-26 09:13 AM 發表 查看引用來源

有兩個後生仔唔知想點,有d嚇親我
明明我兩邊都有好多位夠哂兩個人跑過,佢就硬係每次過我都係一左一右
咁抵死,令我諗起美國隊長2,一開始佢跑步,係咁跑,再係第2男角旁邊扒頭喎,HAHA......之後佢地識左架~~~~:smile_44::smile_44:
所以佢地係唔係想識妳啊,妳扮跌遮:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-26 09:29 AM 發表 查看引用來源

咁抵死,令我諗起美國隊長2,一開始佢跑步,係咁跑,再係第2男角旁邊扒頭喎,HAHA......之後佢地識左架~~~~:smile_44::smile_44:
所以佢地係唔係想識妳啊,妳扮跌遮:smile_34::smile_34: ...
真係誰知道
我走左啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-26 09:29 AM 發表 查看引用來源

所以佢地係唔係想識妳啊,妳扮跌遮:smile_34::smile_34: ...
我也觉得是想认识宝宝

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-26 09:14 AM 發表 查看引用來源

好young嘅叔叔
即係淫蕩嘅處女一樣?

引用:
原帖由 mysen 於 2018-7-26 09:28 AM 發表 查看引用來源

那是不是没品呢?
極之無品

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-26 09:39 AM 發表 查看引用來源

好young嘅叔叔
即係淫蕩嘅處女一樣?
好young嘅叔叔点解会是淫蕩嘅處女
好young嘅叔叔不是长不大的男生吗?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-26 09:14 AM 發表 查看引用來源

其實各人妻既另一半,係唔係都會注重下身體架?人妻們都真係要留意下啊.
最近我睇多左有關健康既野,運動以外,飲食好緊要.
我都想好YOUNG喎,HAHA.............想囉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆