上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.1k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-6-24 04:45 PM 發表 查看引用來源

我識有幾個VIP都要登記,最少要過埋71先免!
比個微信佢睇,约左边个技師,再唔係叫肥婆部長出黎認人。喺大陸大聲D就得。

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-6-24 04:44 PM 發表 查看引用來源

88,詳细講一次,不許濕吻,只准碰嘴,但可碰20秒,那上是路是3。下路可摸陰蒂feel到有水,你地比分數,重有乃袋底乃棍側。或者各師兄重訂一個指數。
湯圓兄一定係年青靚仔,我幾個fd都無你咁好服務!

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-6-24 04:51 PM 發表 查看引用來源

比個微信佢睇,约左边个技師,再唔係叫肥婆部長出黎認人。喺大陸大聲D就得。
真係!咁我下次去小下肥仔聶同肥婆月!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-6-24 04:35 PM 發表 查看引用來源

88⋯指數邊有咁高,我幾個fd試過最高都係163,不過頭part按得ok!
106就真係養咗隻狗公,細粒但波大,佢話好多客想乃佢隻西,但我就無興趣好撚多毛:smile_42:(仲有經常偷鐘)
106係偷鍾,重係手機怪,又有狼狗,揾一次見識算。88都有客溝緊,買鐘請食反,听太陽兄所講,佢都係見人比服務。

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-6-24 05:28 PM 發表 查看引用來源

106係偷鍾,重係手機怪,又有狼狗,揾一次見識算。88都有客溝緊,買鐘請食反,听太陽兄所講,佢都係見人比服務。
88黎類型係好易沉船,佢同我fd講之前停咗年幾無上班差D就結咗婚!
其實機C都係幾睇人同心情比服務,好似啱啱返黎個555,最高試過全6,最差330!

哈哈,唔怪得之前失踪左一陣,仲餋狗,直播唔見只狗喎:smile_30:
多毛性肉强
有冇唱歌你聽?
引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-6-24 04:35 PM 發表 查看引用來源

88⋯指數邊有咁高,我幾個fd試過最高都係163,不過頭part按得ok!
106就真係養咗隻狗公,細粒但波大,佢話好多客想乃佢隻西,但我就無興趣好撚多毛:smile_42:(仲有經常偷鐘)

引用:
原帖由 ha228 於 2017-6-24 08:30 PM 發表 查看引用來源
哈哈,唔怪得之前失踪左一陣,仲餋狗,直播唔見只狗喎:smile_30:
多毛性肉强
有冇唱歌你聽?
佢映客直播成日唱!

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-6-24 12:03 PM 發表 查看引用來源

88 , 指數366 。106 指數也是366 , 養左隻狗公,上無6 是應該的。
上有無唔要緊!下全6都足夠玩!最緊要真係有咁放得
開先至好玩!

琴日系福撚外面見到 133 返工,好似幾 ok,有無人試過

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-6-24 04:34 PM 發表 查看引用來源

好多師兄話106 有666,我得366,已經少左嗱。今日下午去FL要登記回乡証,熟客認得VIP除外,生客無謂去,直上公安部。
下午去都要... 乜唔係夜晚8 點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆