上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.0k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 05:36 PM 發表 查看引用來源
係邊到嫁?無問題我代你去~食完話你知~
再請教伯伯~
荃昌中心
我記得係間玩具店附近
我要秘方,真係有好多回憶,好好食

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 05:38 PM 發表 查看引用來源
嗯~我都係咁諗~工作同讀書差好遠嫁~唔好後悔呀~
不過玩還玩~唔好玩到影響身體既野呀~做傻事都要有底線~
LONG D就算啦~有好多考驗~大時大節仲慘~唔係個個都頂到嫁~
大學呢段時間,我好感恩有啊哥撐住頭家,等我可以任性盡情去做自己想做既野
畢業之後就輪到我撐,無得再任性
我唔會掂毒品同煙之類
偶然著下高踭鞋,捱下夜應該得掛
大時大節真係好慘,我好明白
就算返到黎,都唔可以日日見,要體諒對方
生日多數都唔可以一齊慶祝,禮物要靠寄
開心,唔開心既都唔可以即時同對方分享
想喊想搵人攬,佢又唔係身邊
D講過如果我係香港,可能我病左唔舒服,扭2句話想見,佢就出左黎見我,可惜我唔係香港

原來你都仲有第2篇文,即刻睇埋先

引用:
原帖由 nathancc 於 2016-9-19 06:03 PM 發表 查看引用來源
原來你都仲有第2篇文,即刻睇埋先
其實我有好多文架
淨係呢個ac就已經有6個post
仲有另一個ac

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 06:12 PM 發表 查看引用來源

其實我有好多文架
淨係呢個ac就已經有6個post
仲有另一個ac
是什麼名??

引用:
原帖由 ohso246810 於 2016-9-19 06:25 PM 發表 查看引用來源
是什麼名??
你留心d睇我個post就知我另一個ac叫咩

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 05:53 PM 發表 查看引用來源

荃昌中心
我記得係間玩具店附近
我要秘方,真係有好多回憶,好好食
無問題~我去請教下~唔知伯伯教唔教我呢?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 06:02 PM 發表 查看引用來源

大學呢段時間,我好感恩有啊哥撐住頭家,等我可以任性盡情去做自己想做既野
畢業之後就輪到我撐,無得再任性
我唔會掂毒品同煙之類
偶然著下高踭鞋,捱下夜應該得掛
大時大節真係好慘,我好明白
就算返到黎, ...
咁就岩啦~乖女~:smile_o12:
高踭鞋,捱下夜緊係無問題啦~
想喊想搵人攬下~可以搵下朋友嫁嘛~
我相信你啲朋友都會好D咁~出黎見下你既~

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 11:56 PM 發表 查看引用來源
咁就岩啦~乖女~:smile_o12:
高踭鞋,捱下夜緊係無問題啦~
想喊想搵人攬下~可以搵下朋友嫁嘛~
我相信你啲朋友都會好D咁~出黎見下你既~
我而家連懶唔食早餐都唔得,因為唔食連行返學都見暈
所以傷害自己既可能得番高踭鞋,捱下夜之類
我唔係每個人都攬架
女既連諗都唔洗諗,男既要對方係單身,仲要我有好感(唔洗去到鍾意,但至少要有好感,如果唔係同我死開)
如果唔係我寧願攬熊大,攬枕頭,攬被,都唔要是但搵個人黎攬
努力令自己醒,我返左黎成個星期,都係我話佢知我成身傷先關心2句。
如果佢真係咁忙,忙到連關心我都無時間,咁我寧願唔再煩佢,無謂俾壓力佢

師妹,要堅強勇敢生活下去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆