上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.2k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-5 11:56 AM 發表 查看引用來源

里講咩
nothing~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-5 11:56 AM 發表 查看引用來源

未呀~玩多陣:smile_46:
鋤多陣

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-5 12:47 PM 發表 查看引用來源

係你玩多陣定被人玩多陣呀?:smile_o01::smile_o01:
You pointed out :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-9-5 12:55 PM 發表 查看引用來源

邊個有罪?罪及邊個父母?禍及邊個妻兒?
以前有個德高望重既人說過,認真就輸,口又話遊戲,邊個惡言相向?點惡言相向?邊個提及對方既家人?我呢種係咩野人?點解會浪費時間?
88%會誠認,若去投訴或者玩鬼崇 ...
一人少句,:smile_35:   多做愛,不要戰爭:smile_47:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-5 12:19 PM 發表 查看引用來源

我都是有這擔心呢!

:smile_o14:

安仔,你的組團帖要不要置亮呢??
Hi....cake can cook....how are you today?

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-5 12:47 PM 發表 查看引用來源

係你玩多陣定被人玩多陣呀?:smile_o01::smile_o01:
其實佢刀算ok!冇講$....次次去刀在家玩煮飯仔..:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-9-5 01:22 PM 發表 查看引用來源
鋤多陣
yes~:smile_47:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-9-5 01:41 PM 發表 查看引用來源
一人少句,:smile_35:   多做愛,不要戰爭:smile_47:
由頭到尾,我只是沉船地新手,一開始就問咩叫沉船才一心討論,但有好多師兄都唔同角度,再眼見某人自己在沉船地不是討論沉船,反說人家文不對題
戰爭...唔會...我唔會同手下敗將有第二次

嘩!!出面有C兄用700來起机 真貴

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-5 01:58 PM 發表 查看引用來源
嘩!!出面有C兄用700來起机 真貴
搵到心頭好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆