上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.2k  116.1k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-1 10:39 PM 發表 查看引用來源
留俾邊個呀?點解唔之前送左出去呀
因為冇人要:smile_o08: 你都快D抖喇..我聽日要頂16個鐘..

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-1 10:40 PM 發表 查看引用來源
狗狗,我去沖涼訓教先喇,聽日要搏殺12 小時:smile_19:
我而家一日都返成13,4個中:smile_42:

好夢啦:smile_38::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-1 09:58 PM 發表 查看引用來源
咁你得閒就記得大大力推下我

個post 喇
怎麼可能忘記你呢
乜OT到咁晏呀

我都好想做你男友呀又有絲襪美腿、又有制服玩:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-1 10:42 PM 發表 查看引用來源

因為冇人要:smile_o08: 你都快D抖喇..我聽日要頂16個鐘..

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-8-1 10:43 PM 發表 查看引用來源

我而家一日都返成13,4個中:smile_42:

好夢啦:smile_38::smile_43::smile_43:

大家都係苦命香港人:smile_19:

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2011-8-2 02:39 AM 發表 查看引用來源

怎麼可能忘記你呢
乜OT到咁晏呀
真係得閒又推下喎你

引用:
原帖由 tenjiroy 於 2011-8-2 03:09 AM 發表 查看引用來源
我都好想做你男友呀又有絲襪美腿、又有制服玩:smile_13: :smile_13: :smile_13:
買俾你女朋友玩咪得囉

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 08:52 PM 發表 查看引用來源
買俾你女朋友玩咪得囉
都唔係好多人接受到:smile_30: ..唉..聽日又得1個人頂3個人做野...

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-2 08:54 PM 發表 查看引用來源

都唔係好多人接受到:smile_30: ..唉..聽日又得1個人頂3個人做野...
男朋友買到點會唔玩呀:smile_40:
點解呀?唔夠人手?請緊人:smile_41:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-8-2 08:56 PM 發表 查看引用來源
男朋友買到點會唔玩呀:smile_40:
點解呀?唔夠人手?請緊人:smile_41:
...c襪高跟鞋制服.真係未必個個會肯著....本身3個人既..咁聽日呀head 再放假again...我另1個同事又去左第2個部門頂人..結果又係自己1丁友...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆