上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  73.8k

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-6-8 04:59 PM 發表 查看引用來源
正常不過啦,正室老公或者男朋友在老家,系廣東再加隻狼狗,另外再加一兩個傷講股東,咁就差唔多夠數喇。

我所識那個都係咁樣,只不過一開始我全部唔知。

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-8 07:34 PM 發表 查看引用來源
南島兄,其實個條女D手段,真係超低能! 大陸女人,高手如雲! 稍一不慎, 損失慘重! 睇林峰就知啦!

想番轉頭,若不是在沉區看了很多師兄個案,心中有數,否則這一個月,我應多次中伏,例如佢話要出來做,若我肉緊,我就會比好多錢。
佢又話要我包養佢,要我立即決定,我又無理佢。
總之係多謝各師兄,否則我已衰左啦!

引用:
原帖由 cp~魚 於 2011-6-8 07:30 PM 發表 查看引用來源

無去邊度威~
只係係版面睇戲~~~~~:smile_03:
有咩戲睇呀:smile_41:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-6-8 07:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: I LIKE BEER
點呀酒鬼

引用:
原帖由 南島 於 2011-6-8 10:11 PM 發表 查看引用來源

你們是否都是過來人呢?佢真係叫我做老公,佢好仲意同我出街買野,我覺得佢真的老公(你們叫狼狗),沒有錢帶佢外出買東西。佢叫我同佢出街,佢好開心,每次買好多野,佢話老公買野比老婆天公地道。
如果今次唔係佢 ...
我唱K那里,不是好很熟的叫男朋友,好很熟的叫老公,只有关妹叫我好朋友:-P

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-8 07:34 PM 發表 查看引用來源
南島兄,其實個條女D手段,真係超低能! 大陸女人,高手如雲! 稍一不慎, 損失慘重! 睇林峰就知啦!

林峰比潘霜霜昆左一大筆錢:smile_41:

早上好各位师兄,昨晚有没有形呀:-D

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-9 09:27 AM 發表 查看引用來源

有咩戲睇呀:smile_41:  
龍e早晨呀~~食左早餐未先:smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-6-8 07:58 PM 發表 查看引用來源

禾老板個件就是good example.
未夠 3 年..經已有呃左一間屋, 一架名車....仲有大量存款 !!
禾們估計大約呃左hk$ 3百多萬 ...

早排男的仲求婚....成功了..

點知唔夠幾個月...介子收了..
最近咬緊分手 ...
點解吾結埋婚分佢身家呢:smile_41:

引用:
原帖由 今日黑色星期五 於 2011-6-8 08:06 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上黎,晚安各位~!
過左黑五就吾上黎啦:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆