上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:02 PM 發表 查看引用來源

你吾好扮野啦,事實係你已買左個金礦的開採權,依家睇吓掘到幾多黃金出黎,比我一野踢爆你有咩感受先:smile_30:
係好似男人要用飄然衛生巾既感覺

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 12:10 PM 發表 查看引用來源

我都同KKKK兄講......同對方打招呼架啦.......佢又話唔會.....
因為他還未放下:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 12:11 PM 發表 查看引用來源
龍兄...本周末唔好冒險啦...打俾佢地是旦一個出泥私片吧!
真係咁危險嗎:smile_14:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 12:58 PM 發表 查看引用來源

你幾時聽過人講...院長會同人打針架......
院長鍾意....打3G架.....:smile_30:
你對上一次3G是什麼時候?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:04 PM 發表 查看引用來源

咁你去了解吓狼狗的心理好嗎:smile_30:
狼狗只係一隻鴨, 就好似食物鍊咁, 我食囡, 囡食鴨, 鴨又食返囡

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:07 PM 發表 查看引用來源

小道消息,昨天全線開打

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:07 PM 發表 查看引用來源

我唔想呢到黎緊兩星期冇註場醫師

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-27 12:12 PM 發表 查看引用來源

多謝你,我明白你所講

但我個性格就咁
,果時女同事都話我COOL的,就算冇事冇幹,除非我同果個人熟,如果唔係我係懶打招呼果種黎
加上人地冷淡既話,我好自然反應係唔想再理佢

我唔想再同佢講野唔係唔想寬容,我 ...
就是囉,所以我建議你多點笑容,比人感覺係親切可人的,你可以不再理佢,但一定要保持笑容同打招呼(對任何人),嘗試吓,你會發覺好多事物都會因你的改變而變得好了,開心了,你一定會有所得着的:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-27 12:15 PM 發表 查看引用來源
師兄們
我好小氣架
鬼叫佢得罪我呀:smile_o02:  
就是嘗試大方點囉,對你有百利而無一害的:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 12:21 PM 發表 查看引用來源

龍醫師真係唔話得, 每人OT到九十點, 日頭放底D野幫我地醫病 :smile_o03::smile_o03:
我真係好關心你地架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆