上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.7k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-27 00:34 發表 查看引用來源

天鵝酒店~曼黑洞個條街
您幾時帶我去見識下呀?:smile_38:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-27 01:32 發表 查看引用來源

thx........下次做一個倉務員汁貨......:smile_o01: :smile_o01:
我都做..請人嗎?:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-27 08:30 AM 發表 查看引用來源

我都做..請人嗎?:smile_30:
星期六我條女麻煩到你, 唔好意思

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-27 09:11 發表 查看引用來源

唔關事..人小她來熱鬧D..:smile_30:...

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-27 09:11 AM 發表 查看引用來源
車輪條女咁利厲害:smile_35: ……尋夫尋到去TCL兄度!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-27 09:56 發表 查看引用來源

車輪條女咁利厲害:smile_35: ……尋夫尋到去TCL兄度!
她只是進來飲杯.....

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-27 09:56 AM 發表 查看引用來源

冇法啦, 佢話 TCL 好好人, 又會唔俾佢飲欠多

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-27 10:08 發表 查看引用來源

冇法啦, 佢話 TCL 好好人, 又會唔俾佢飲欠多
見過鬼都怕黑啦...星期六..我死人都唔話我在那間房...黠知又比佢找到..:smile_42:

各位師兄早啱啱收工番到屋企,睇黎剛過去既星期六大家都玩得好開心咁,有冇人出下report先:smile_o06:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-27 10:19 AM 發表 查看引用來源
各位師兄早啱啱收工番到屋企,睇黎剛過去既星期六大家都玩得好開心咁,有冇人出下report先:smile_o06:
哈哈, 支持出個小報告 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆