上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.3k

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-27 01:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 你成日著短 "就" 衫揸 26???

P.S.: 你果架係 FORZA 定係 skywave 呢????
:smile_44: an

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-27 01:48 發表 查看引用來源

:smile_45: 咁又係..
我都曬到隻手變左黑柴
我大比+小腿已經做左漸變色:smile_19:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-27 01:53 發表 查看引用來源
最勁130好似
不過我最鐘意30 or 50
30 for出街
50 for落水
因為spf愈高會愈實毛孔嫁
不過我家得我媽有
佢枝90來
所以我都用90:smile_35:
唔想買
好貴
:smile_19: :smile_19:  真係複雜...
都完全唔識, 所以出親街, 都係去商場行街... 有冷氣又舒服...

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-27 01:54 發表 查看引用來源
:smile_44: an
:smile_41: :smile_41:  AN400???

係咪好好力呢?? 400CC...

其實 AN400 D 車, 係咪好容易跌價嫁?? :smile_27: :smile_27:

P.S.: 死啊... 開始 OFF-TOPIC 了...

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-27 01:55 發表 查看引用來源

我大比+小腿已經做左漸變色:smile_19:
:smile_34: 好大獲呀!!!

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-27 01:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_41: :smile_41:  AN400???

係咪好好力呢?? 400CC...

其實 AN400 D 車, 係咪好容易跌價嫁?? :smile_27: :smile_27:

P.S.: 死啊... 開始 OFF-TOPIC 了...
:smile_44: 唔太算的.. d大羊d價一向都咁上下..

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-27 01:55 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19:  真係複雜...
都完全唔識, 所以出親街, 都係去商場行街... 有冷氣又舒服...
香港好多室內地方d冷氣大到誇張
好似唔使$咁:smile_19:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-27 01:59 發表 查看引用來源
:smile_44: 唔太算的.. d大羊d價一向都咁上下..
:smile_34:  FORZA 250 Z 果 D 價真係企得好硬... 反而 AN400 就唔同年份, 差別好大囉...

我超鐘意白色... 真係型到甩轆呀!!!

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-27 02:01 發表 查看引用來源

香港好多室內地方d冷氣大到誇張
好似唔使$咁:smile_19:
:smile_30: :smile_30:
咁樣先吸引到妳去行街街嘛...

同埋咁樣買野會鬆手好多囉~ :smile_27:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-27 02:02 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30:
咁樣先吸引到妳去行街街嘛...

同埋咁樣買野會鬆手好多囉~ :smile_27:
凍到我依家出街都打凍陣:smile_19:
由期食野個時
凍到媽都唔認得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆