上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 11:02 PM 發表 查看引用來源

為左唔會有人閃,不如未來先過數俾你,可能重好D喎...HAHAHAHHA
好喎, 係新朋友要
其他果D敢走我數,我起釘計

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:04 PM 發表 查看引用來源

要去大間果D日本城買,之前都係:smile_13: 明天去創興果邊買,好似有一間:smile_13:
創興個度有間好大o既吉之島十蚊店架~~
可能有你要搵o既網

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:07 PM 發表 查看引用來源

創興個度有間好大o既吉之島十蚊店架~~
可能有你要搵o既網
係呀:smile_40: 你唔黎唱K呀:smile_13: 我會好掛字妳:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:04 PM 發表 查看引用來源

要去大間果D日本城買,之前都係:smile_13: 明天去創興果邊買,好似有一間:smile_13:
咁你放左工早D去買LOR~~你明天係長定短?

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 11:00 PM 發表 查看引用來源
記得買番個網~~~
原來禁夜啦,禁我準備訓先,未食藥

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:08 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_40: 你唔黎唱K呀:smile_13: 我會好掛字妳:smile_13:
通頂就唔去lu.......
第日有野做呀
你地成日攪唱 k~
好快又可以見到我o者:smile_40:
我又可以霸住支咪喇~~~~~~:smile_30:
(不過我聽日下晝都去唱k~~~hehehe)

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 11:09 PM 發表 查看引用來源
咁你放左工早D去買LOR~~你明天係長定短?
長週,不過我驚我1點走唔到,你知我幾有責任感,唔做晒我停唔到:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:02 PM 發表 查看引用來源

唔飲淨係人頭約150:smile_38: ,我會分開計:smile_40: , 不過飲酒仲抵因為係餐, D餐包埋小食,人頭費+酒費,而且仲連加一,約250一位到:smile_13: 佢話30/6開始加價,但一定通頂只要我有JOIN呢個餐:smile_13:
貴成百銀啵......:smile_42:
果晚我約左fd睇戲,先前已經要駛錢,同埋今個月有幾套戲想睇:smile_27:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:10 PM 發表 查看引用來源

通頂就唔去lu.......
第日有野做呀
你地成日攪唱 k~
好快又可以見到我o者:smile_40:
我又可以霸住支咪喇~~~~~~:smile_30:
(不過我聽日下晝都去唱k~~~hehehe)
唱完K睇戲, 妳安排得好好:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:11 PM 發表 查看引用來源

長週,不過我驚我1點走唔到,你知我幾有責任感,唔做晒我停唔到:smile_13:
盡量做啦~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆