上一頁下一頁
發新話題

常平最新情形

收藏  |  訂閱
128  18.5k

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-6-22 10:17 AM 發表

我見到呀沙兄!!!
原來果晚你都係度呀!!
我啱啱係最仔門口行出黎過左馬路係加洲紅門口
就見到成隊廿七軍殺到黎喇
d流彈仲射中左我隔離位巴打拖住果條女
一槍就射爆左佢對波
仲有個三輪車佬比 ...
你到在~呀~~
有无见到曼仔门口d保安~
用火箭炮还击~~~同d27军打巷战呀~~
我见有人中流弹我都见呀

好彩我地有著沙咀四眼仔士多避弹衣
5怕会乃野

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-6-22 10:22 AM 發表 查看引用來源

你到在~呀~~
有无见到曼仔门口d保安~
用火箭炮还击~~~同d27军打巷战呀~~
我见有人中流弹我都见呀

好彩我地有著沙咀四眼仔士多避弹衣 ...
好彩早排沙兄你介紹我去四眼仔士多度買左件避彈衣咋
撻左你朵,千五人仔買左件Lever 4
我買之前仲見到有個傻仔用六叉野買左件呀:smile_o01:
但係諗諗下都係唔穩陣
四眼仔佢d避彈褲番左貨未呀??
下次上CP都係要full Gear上去先至安心:smile_o13:

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-6-22 10:32 AM 發表

好彩早排沙兄你介紹我去四眼仔士多度買左件避彈衣咋
撻左你朵,千五人仔買左件Lever 4
我買之前仲見到有個傻仔用六叉野買左件呀:smile_o01:
但係諗諗下都係唔穩陣
四眼仔佢d避彈褲番左貨未呀??
下次上C ...
避彈褲买到断市~~~~
我都见有几件傻仔用8支野买二件
四眼仔留左件~~~明潮大将军穿过既衣送比我

金楼玉衣

型都爆

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-6-22 10:39 AM 發表 查看引用來源

避彈褲买到断市~~~~
我都见有几件傻仔用8支野买二件
四眼仔留左件~~~明潮大将军穿过既衣送比我

金楼玉衣

型都爆
何止形爆,直頭係潮爆喇
arm arm打左去問四眼仔,D避彈褲真係未返到貨
但係佢話班到本少林寺失落民間已久既藏傳金剛經原書
話跟住本野練成左之後可以刀槍不入金剛不壞身咁話喎

我緊係唔九理佢喇,我未練成之前點算呀

之後佢又話下個月會係日本返一批新世紀福音戰士果款戰鬥衣番黎賣喎,就算用唔著,買黎同條女黎玩Cosplay都諗得過

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-6-22 10:53 AM 發表

何止形爆,直頭係潮爆喇
arm arm打左去問四眼仔,D避彈褲真係未返到貨
但係佢話班到本少林寺失落民間已久既藏傳金剛經原書
話跟住本野練成左之後可以刀槍不入,金剛不壞身咁話喎

我緊係唔九理佢喇,我未練 ...
练住金钟罩先止下咳~~
星期六我系翡翠台睇完龙虎门:smile_38:

回覆 104# 的帖子

D台雞蟲群中原來卧虎藏龍, 爭取民主叫雞自由,
指日可待.

Thank you...C-Hing:smile_o06:

thank for sharing

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-6-22 10:03 AM 發表 查看引用來源

馬仔, 星期六晚真係出左事呀!!
你地走左之後,半個鐘都未夠, 成隊廿七軍衝左入黎掃場
個個都拎住支AK-47亂槍掃射, 見女就拉, 見仔就射
十分鐘都唔夠, 成間曼仔血流成河呀!!!!
跟手佢地又係度放火喎,好 ...
:smile_o04: 新聞無講架

多謝報告!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆