上一頁下一頁
發新話題

Sweet Trip (Last Update: 22 June 09)

收藏  |  訂閱
113  24.1k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-19 01:13 PM 發表

thank for sharing ~~
:smile_40:

baby 係咪空姐 ?
:smile_41:
多謝收看,佢唔係空姐,不過呢個制服誘惑都好bor:smile_40: :smile_40: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-19 01:15 PM 發表
:smile_47::smile_40:好正啊...
睇到有咁多表情,refer to 邊幾段㗎?

引用:
原帖由 H0NGBABIII` 於 2009-6-19 09:02 PM 發表
誘人誘人誘人誘人0.0
My Baby都真係幾誘人㗎

多謝分享
:smile_40:

{Deleted}

真係好多謝樓主分享

引用:
原帖由 AMGC63 於 2009-6-20 08:23 PM 發表
我就唱住e神隻hit歌:「要拍照的事可不少…」

就係嘻嘻哈哈咁結束咗第二回合喇。

:smile_30:呢句唱得好貼題,笑咗:smile_30::smile_30:

咁屎V屎V,貼多d分享吓好喎:smile_o12::smile_o12:

見我Sweet Heart 打得咁精彩(攪到我次次睇完都濕哂) 呢次就到我打第三回合。第一次打,大家多多包” 咸”:smile_15::smile_15:   

咁Sweet Heart映完我相相後,就好似個小朋友有新玩具咁~眉飛色舞,成個大細路咁,但最妙係支棒棒都無軟過,佢行呢行去時,個頭頭仲至向天花,又紅又漲咁,都幾攪笑。「睇乜吖,有真人都唔理,硬係對啲死物有興趣…我唔理你啦…」個衰公就乍乍林放好部妾士,飛上床攬到我實一實,佢都算大隻得呢啱啱好,比佢攬住好舒服好有安全感。我諗個衰公之前都好搏命吓,成身d肌肉都漲卜卜,胸肌好似個硬枕咁,好鬼有手感。呼吸時啲腹肌起起覆覆,正!!再掃吓佢肚臍對下d毛毛,sexy到暈,佢好似好enjoy咁,張開其中一邊臂申咗一申,隱藏喺腋下嘅男人味即時散發出呢,好鍾意佢陣除,令我飄飄然,一股熱氣湧上心頭…有需要嘅感覺…但今次我想服待Sweet Heart 先。

我移到佢下半身,繼續之前喺車度未能盡興嘅事:smile_47:可能之前佢未出,所以仲好有狀態,又硬到彈又彈吓咁,至鍾意見到小弟弟咁。我先用手指係個頭度輕輕咁打轉,因為我對手夠滑,唔洗吓吓用脷lam。另外我打側個頭,用咀唇” 梅” 吓” 梅” 吓弟弟個軀體,又會用d牙仔細細力咁咬佢,好似食粟米咁。都咁上吓就轉攻袋袋,佢好多毛毛,喺d毛毛之間搵個袋袋呢錫,好鬼過癮,而且係呢個角度望小弟弟好正,係d毛毛度樹出呢,好雄偉咁Sweet Heart high到係咁摷我d頭髮,我再按佢袋袋同ass之間個位,佢舒服到:「 雪~~~」聽到我興奮無比,妹妹都好濕,我夾住雙腳係咁磨妹妹 可能比個衰公見到我自己磨自己,佢一個翻身同我形成69狀態,佢用咀唇好溫柔咁錫我下面 好似錫緊我咀仔咁,有時又會用脷尖鑽入去小穴入面。其實我並未太習慣比人用口serve,都有少少爭扎,咁反而激發Sweet Heart嘅獸性,佢用力咁拑住我對腳再”mark” 到好大咁,唔知點解佢咁樣我反而仲high,攪到我只可以本能地含住佢支嘢「唔、唔」聲咁無力抵抗…我high到迷迷糊糊,不知不覺就結合咗。今次Sweet Heart將我雙腳放上佢膊頭,姊妹們都知咁會勁深入,幾下我就已經嗌晒救命,個死嘢唔停不特至,仲雙臂抓緊個床頭,令我完完全全咁比佢壓住,但咁我反而覺得好sweet,我地好緊密咁連合住,而且感到佢d肌肉緊貼地包住我…過咗唔知幾耐,佢話想射,問我想射去邊,「面吖… 」佢再發力插多幾下,就揪出顏射我,但可能之前佢忍咗好耐又未對準我塊面,一”monk” 出呢竟然射咗幾吓去床頭,不過可以從下而上見到d精飛過都幾得意,之後嗰啲我就照單全受:「好熱吓喎,忍咗好耐呢…」我再用口為佢清潔,佢都申手去床頭攞濕紙巾幫我抹面同清潔妹妹「見到d精係咁飛出呢好high啊~~」「傻妹,鍾意咪以後都咁射比妳睇囉。」之後就攬攬錫錫瞓著咗luu

多謝收看

多谢分享噃 …:smile_o06:

正wow~~~:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆