上一頁下一頁
發新話題

慶賀一周年之插到見紅.........

收藏  |  訂閱
296  18.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-15 12:06 PM 發表 查看引用來源

哎呀陰公囉~我講d細路~:smile_19:
唉~總之『該煨』係啦~~!!!!:smile_45:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-15 12:09 PM 發表 查看引用來源

咁就大檸樂嘞~~~~~~~~~~~~~~~
我哋個個連佢阿婆…都冇眼睇......

身邊都不少呢類朋友~一係攪到冇得生…一係就攪到周身病…!!
勸又唔聽…唉~:smile_42:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-15 12:19 PM 發表 查看引用來源

唔係丫…你同你果個都好SWEET丫~~~
大家都一樣幸運地搵到自己鐘意佢又鐘意自己既人~:smile_40:
~~~係呀,我都覺自己好好彩嫁,一場雨,好似整定咁~~~~真係戲一樣~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-15 12:24 PM 發表 查看引用來源

~~~係呀,我都覺自己好好彩嫁,一場雨,好似整定咁~~~~真係戲一樣~~~~
人生如戲~戲如人生~!!:smile_40:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

我哋個個連佢阿婆…都冇眼睇......

身邊都不少呢類朋友~一係攪到冇得生…一係就攪到周身病…!!
勸又唔聽…唉~:smile_42:
當局者迷,旁人好難勸得入耳~~~~就算而家後悔都冇用啦~~~~~~~~~

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-15 12:26 PM 發表 查看引用來源

人生如戲~戲如人生~!!:smile_40:
我果套係先苦後甜嘅戲~~~~
好在都係一套好戲~~~
希望大家都係HAPPY ENDING~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

我果套係先苦後甜嘅戲~~~~
好在都係一套好戲~~~
希望大家都係HAPPY ENDING~~~~~~
祝福你~:smile_40:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-15 12:32 PM 發表 查看引用來源

祝福你~:smile_40:
大家咁話~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-14 13:12 發表 查看引用來源
前兩日作m come,攪到我爆瘡個人又忟忟憎憎,仲好鬼死想做.......

豬公知我心意......尋日就喂我.......話要插到我m黎喎......

可能對波波因經前漲d又痕痕地.....我推佢訓低將對波質埋去比佢食.. ...
BCM 姐...

成日都要我睇到濕哂既....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-15 12:59 PM 發表 查看引用來源

BCM 姐...

成日都要我睇到濕哂既....
妳睇到濕哂.....我就睇到硬哂!!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆