上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.2k

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-6-5 06:37 PM 發表 查看引用來源

睇完戲先問........玩野呀.......:smile_19: :smile_19:
冇玩野...佢想同你睇多次嘛:smile_o10:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-6-5 09:38 PM 發表 查看引用來源

冇玩野...佢想同你睇多次嘛:smile_o10:
麻甩佬我唔岩架......

人唔到都推野先~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-2 01:39 PM 發表 查看引用來源

係呀...做下團友算了....

都唔係完全唔攪既....大時大節會搞既:smile_13:
咁到好D ,你又話唔攪:smile_39:  小雀仔又話小D攪 :smile_39: (禮拜) 應該開始無咩生意:smile_13:  , 系喎咁D女女點呀:smile_41:  無人同佢地玩架la喎 :smile_47:  你知架la , 無左你地:smile_53: 我地唔會隨便去果度架麻:smile_o06:

引用:
原帖由 samliu1968 於 2009-6-6 02:09 AM 發表 查看引用來源

咁到好D ,你又話唔攪:smile_39:  小雀仔又話小D攪 :smile_39: (禮拜) 應該開始無咩生意:smile_13:  , 系喎咁D女女點呀:smile_41:  無人同佢地玩架la喎 :smile_47:  你知架la , 無左你地:smile_53:  ...
係呀..d女成日叫我介紹d仔比佢識, 我都好頭痕….

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-8 11:24 AM 發表 查看引用來源

唔頭痕, 天哥蝕底的全部要晒麻得囉

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-5 04:08 PM 發表 查看引用來源

呀諾果個鏡頭應該唔係真係佢拍吧...:smile_41:
應該又係蠟像!!:smile_39:

終極一戰!:smile_44:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-6-8 12:12 PM 發表 查看引用來源

應該又係蠟像!!:smile_39:
應該係...佢而家都唔係咁既樣:smile_o14:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-8 11:24 AM 發表 查看引用來源

唔使頭痕,過d比我咪得囉:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆