上一頁下一頁
發新話題

係咪男人都係咁衰?

收藏  |  訂閱
154  6.4k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

sp 又係衰, 改 d 咁的名

你話...我點敢嗌佢呀

比人以為我玩菊花 :smile_30:
哈哈~~~你like嘛~~
你睇下sp有冇興趣囉~~:smile_40:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

sp 又係衰, 改 d 咁的名

你話...我點敢嗌佢呀

比人以為我玩菊花 :smile_30:
爆菊花.............:smile_30:

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 09:00 AM 發表 查看引用來源
同個sp一齊半年後開始話工作忙
依家重人間蒸發左添!
係咪男人都係咁, 玩左半年會覺得悶所以走佬
而且重要同你斷絶關係?
唔會掛,做番朋友都得架啫
會唔會佢有d咩事妳唔知呢

呢個聊天室好似比其他的聊天室多人
響度留言起碼有人會回應先啦!

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-5-30 05:41 PM 發表

係囉.....近期好忙咩....咁少上黎架~~
超忙...上都係睇下post ja..吹水區吹得好快去..都係呢d post 睇下ja 老la老la

引用:
原帖由 co2co2 於 2009-5-30 05:41 PM 發表 查看引用來源

哈,sp 冇完美o既,你又想同人地做,就要照顧到人家o既需要ga la
講講下變o左「等價交換」咁
又唔可以講"交易"架......
呢兩個字唔係咁得~~:smile_34:

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 05:43 PM 發表 查看引用來源
呢個聊天室好似比其他的聊天室多人
響度留言起碼有人會回應先啦!
呢邊d人得閒d囉~~~哈哈~~:smile_40:

可能佢另外有事真系要走佬,唔通知妳系唔想連累妳掛.

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-5-30 05:44 PM 發表 查看引用來源

又唔可以講"交易"架......
呢兩個字唔係咁得~~:smile_34:
改一改,「各取所需」ok?or 一齊歡愉都得:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-30 05:43 PM 發表 查看引用來源

超忙...上都係睇下post ja..吹水區吹得好快去..都係呢d post 睇下ja 老la老la
你使唔使咁嫌吖~~
我都少上咗....
成日閃出閃入咁~~哈哈~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆