上一頁下一頁
發新話題

肛交好處 (finally updated! - p.37 #545)

收藏  |  訂閱
815  162.0k

i like  it

我本身都係好中意肛交。我好高興看到這裡有Milo、BCM 和 田心等少數喜歡肛交而又敢公開承認的女仔。真係好難得。我係男人,所以無論我點講肛交有幾high,如做得對,係絕對安全又冇失禁等等,係冇人會信我的。但係由妳地從女性角度講肛交就好有說服力。肛交只係性愛的一種,同口交一樣,有人接受到有人唔中意。我唔係想hard sell 肛交,要那些本身抗拒肛交的人中意肛交,這是冇可能的,不過我覺得提供肛交的正確知識給那些接受到肛交又想去試但又怕的人係好重要。肛交的確係需要多些技巧和耐性(可惜好多想試肛交的男仔都冇,結果使女伴試過都怕怕),唔係亂插就得。我係非常support Milo、BCM 和 田心妳們的post。我希望妳們可以開更多肛交post。我更希望有多些其他女仔回應。

不過真係要 make sure 伴侶係冇病囉 !! :smile_13: :smile_13: 講真, 我都想試o下 !! :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 便便 於 2009-5-25 12:31 AM 發表 查看引用來源

果然係食家~
上次我條女同我做完即刻去廁所開大~
佢話做到好急~ 真係吹脤~
你咪監鳩食屎!

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-5-25 05:26 AM 發表 查看引用來源

都怕怕...
始終都有第一次!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 HappyFinder 於 2009-5-25 09:50 AM 發表 查看引用來源
不過我有個疑問, 就係你地女仔成日進行肛交, 唔怕做得多之後會括約肌鬆弛, 引致失禁咩? 到時就真係大件事啦
走得後門多真係會失禁咖!

睇下啞機哥咪知囉!

出街都要用屎片架,

肛交久唔久玩下算喇。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-25 12:17 AM 發表 查看引用來源
用震蛋係前面玩陰核,

真軍再走後門.

:smile_47: :smile_47: :smile_47:
嘻嘻~呢個感覺真係好正架…!!!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-25 11:25 AM 發表 查看引用來源
走得後門多真係會失禁咖!

睇下啞機哥咪知囉!

出街都要用屎片架,

肛交久唔久玩下算喇。

凡事適量就得啦…冇人叫你日日玩架嘛…!!:smile_47:

肛交邊到有高潮嫁:smile_40:

樓主你好, 其實每個人都有自己喜好, 性都係想開心, 只要自己鍾意同滿足, 伴侶又肯合作, 其實又冇咩問題, 更加唔需要理別人既睇法。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆