上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  82.8k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-5-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

都郁既..   
  而家係痕添..
去飲涼茶~~~飲涼茶幫到你

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-16 19:19 發表 查看引用來源

仲一定要著裙裙呀~~~~
你都有試過 ?

支持樓主, 下次貼多d相

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 07:23 PM 發表 查看引用來源

咁梗係啦,我叫佢先買隻無線震蛋比我做一周年禮物~
果日我會穿裙同埋唔穿undie~食完飯再著返~
佢話會吼我食緊野果時震我~
嘩~~~~嘩~~~~好激咁~~~~不過我個衰人從來唔會預先話我知會點攪我~~~~話咁仲刺激喎~~

好啦~~~準備晚飯~~~跟住~~~~嘻嘻~~~bye ~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 19:23 發表 查看引用來源

咁梗係啦,我叫佢先買隻無線震蛋比我做一周年禮物~
果日我會穿裙同埋唔穿undie~食完飯再著返~
佢話會吼我食緊野果時震我~
哈哈.. 你地真係好夾. .. :smile_40:
可能要擺個  "小心地滑" 牌係你個度..

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-16 19:23 發表 查看引用來源

去飲涼茶~~~飲涼茶幫到你
沖凍水涼 .. . :smile_24:  
引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-16 19:26 發表 查看引用來源

嘩~~~~嘩~~~~好激咁~~~~不過我個衰人從來唔會預先話我知會點攪我~~~~話咁仲刺激喎~~

好啦~~~準備晚飯~~~跟住~~~~嘻嘻~~~bye ~~~
byebye~  思思~~ 出post呀 !! 衰野~~ :smile_47: :smile_15:

下次可唔可以影o下你對大波波點俾bf渣到變哂形~~~~?

引用:
原帖由 punkysuen 於 2009-5-16 07:38 PM 發表 查看引用來源
下次可唔可以影o下你對大波波點俾bf渣到變哂形~~~~?
我對波唔係好大35b咋~

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-5-16 07:22 PM 發表 查看引用來源

我都知架喇.. 我睇吓你講唔講啫..
你去邊區呀..
點知果日衰佬同我去邊度食飯呀~
如果打邊邊就大檸樂,打咁耐,有排震~

樓主咁樣~
唔支持又點得呢~~~

好~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆