上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round260

收藏  |  訂閱
737  6.9k

鼠入來先~~:smile_30:

引用:
原帖由 gloria0913 於 2009-4-30 12:44 PM 發表 查看引用來源
鼠入黎都冇用...鬼影都冇隻...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 gloria0913 於 2009-4-30 12:44 PM 發表 查看引用來源
gloria 姐姐:smile_40:

引用:
原帖由 Opman 於 2009-4-30 01:10 PM 發表 查看引用來源

gloria 姐姐:smile_40:
終於都見到有人啦!!!:') :') :')

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-30 12:02 AM 發表 查看引用來源
唔好都可以扮0下0野0者 ~~
你都幾好演技bor~

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-30 01:40 AM 發表 查看引用來源

係呢…
出開嚟嗰陣,成日都會約,但唔出開呢…真係好多人都斷晒聯絡咁…:smile_13:
我而家都好少搵人呢!冇咁多時間…:smile_27:
係呀~:') 舊底d人就算想約食飯都難:smile_19:
個個唔係有拍拖就有濳哂水,約都話要睇下點,唔知以為係大明星 又厘又路亞支亞左咁~
不過有拖拍都唔洗斷絕來往呀:smile_39: ,我諗依家剩底既就只有我地呢幾個人:')
不過你又唔好話wor~好似我以前係內射公子個post到識果d朋友,
我地都有keep住出黎見面食飯,雖然唔係成日見,但大家都有個心係到~呢樣野唔係個個做到!
我聽日就係約左佢地

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-4-30 10:08 AM 發表 查看引用來源
sorry sorry....早排比較煩忙..之後應該會密D出現既...
咁就好了 呢排你唔忙 係呢我想問下你飲唔飲酒架

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-4-30 10:08 AM 發表 查看引用來源
呢套野都好睇既咩??
唔好睇:smile_35: 不過我鐘意徐子珊先睇咋

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-4-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
我就係知你煩忙先唔約你之嘛....
你想約佢去邊:smile_04: 不如我叫凡凡約你丫:smile_04:

引用:
gloria~:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆