上一頁下一頁
發新話題

男人介意女人個胸鬆弛嗎? new pic P.18 #256

收藏  |  訂閱
549  14.9k

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:10 PM 發表 查看引用來源

自問樣子不差, 身材又不差..
男人見到都應該唔洗我挑逗都即刻會扯哂旗

咁你認為點先可以挑逗到一個男人呢?
聲線加動作............你開到口要就唔算挑豆

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:11 PM 發表 查看引用來源

轉得一時轉唔得一世~
遲d咪又係俾你地見哂全相:smile_27: :smile_27: :smile_27:
一係咁,你開多個MSN ACC咪得囉,放張SEXY相係頭像,引死晒我地啦:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:11 PM 發表 查看引用來源

轉得一時轉唔得一世~
遲d咪又係俾你地見哂全相:smile_27: :smile_27: :smile_27:
u setup another msn account then

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-4-19 06:12 PM 發表 查看引用來源

向意淫這方面發展比較好
女人唔單止靠樣子和身材, 還要靠身體語言, 展現出媚態
最重要一樣野就係氣氛,冇氣氛都幾難搞:smile_27:

引用:

轉得一時轉唔得一世~
熟D先見全相

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-4-19 06:12 PM 發表

向意淫這方面發展比較好
女人唔單止靠樣子和身材, 還要靠身體語言, 展現出媚態
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我依家已經半放棄狀態~所以唔會搞咁多野

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我依家已經半放棄狀態~所以唔會搞咁多野
算啦, 不如分手搵過第二個

我試過沖完涼唔著衫噴佢最鐘意聞既香水訓上床
佢竟然唔理我 :smile_19:

我又試過係sofa睇睇下電視
坐上佢度摩佢
佢叫我坐番好專心d睇電視

你地教我可以點!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:17 PM 發表 查看引用來源

坐上佢度摩佢

氣氛先最重要,音樂,燈光:smile_30:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:17 PM 發表 查看引用來源

坐上佢度摩佢

算啦, 收手啦:smile_19:
嚴格D黎講, 佢唔係一個男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆