上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐漆

收藏  |  訂閱
748  4.8k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-19 09:26 AM 發表 查看引用來源

有d有少少辣...:smile_13: :smile_13: 佢地話...
禾都差5多, 要去咬野, 不過要等齊人先~~:smile_30: :smile_30:
你仲未食早餐咩..:smile_41: 我都係..:smile_27:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-19 09:29 AM 發表

好似比平時早嗎
果樹好多人~~ 好多人等位, 5坐得耐呢~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 09:29 AM 發表 查看引用來源
小辣果D好味:smile_47: 咁快D去揾食啦
落雨.....:smile_27: 你仲未去飲茶既:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 09:23 AM 發表 查看引用來源
唔會好夜返屋企果隻啦..訓又訓得多...年紀大係咁..:smile_13:
草紀大應該係訓得小果喎 點呀年紀大嘅24吋腰 我尋日已經聽到D要聲討你嘅聲音

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-19 09:31 AM 發表

可以訓到八點好晏架啦
梗係啦
等食
禾都要閃開陣先~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-19 09:32 AM 發表 查看引用來源

果樹好多人~~ 好多人等位, 5坐得耐呢~~:smile_38: :smile_38:
咁咪冇咩時間傾計

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 09:33 AM 發表 查看引用來源
草紀大應該係訓得小果喎 點呀年紀大嘅24吋腰 我尋日已經聽到D要聲討你嘅聲音
我都知我俾人插架啦..唔該幫我低調d:smile_27:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-19 09:25 AM 發表 查看引用來源

年紀大先訓得少喎
成日醒咁....但好快訓返..你又係唔係架:smile_41:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-19 09:33 AM 發表 查看引用來源

禾都要閃開陣先~~:smile_43: :smile_43:
小心pk呀

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-19 09:27 AM 發表 查看引用來源

西瓜就有得你刨
你請又唔拘喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆