上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 284

收藏  |  訂閱
713  6.3k

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-4-19 11:32 PM 發表 查看引用來源
camp好呀!我最愛的!上年腳傷去少左啦!
真?? 你去邊到多呀 ? 有咩好地方介紹, 我唔係好行得...最好可以拍得住貝澳嗰雙啦:smile_40:

引用:
原帖由 firewire 於 2009-4-19 11:32 PM 發表 查看引用來源
游水我唔曉... 參唔到一腳添....
我都唔識...識玩水咪得囉:smile_30:

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 好難啦
貝澳啦

camp 就真係要搵個日子喎!去邊就睇下大家想要點玩法啦!

:smile_39: :smile_39: 諗諗先

其實我上山下海都愛玩,攪咩都得!只不過玩開班朋友好多都成雙成對,加上我腳傷後體力大減,跟佢地唔上,所以無同佢地去玩啫!

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-4-19 11:39 PM 發表 查看引用來源
camp 就真係要搵個日子喎!去邊就睇下大家想要點玩法啦!
基本上我來來去去都係得2個CHOICE..

SUMMER : 貝澳
WINTER : 灣仔

點玩 ?? 梗係喪玩啦:smile_30:
..不過都好講你同咩人去, 最好大家都超玩得, 唔易發老脾啦

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-4-19 23:41 發表 查看引用來源
其實我上山下海都愛玩,攪咩都得!只不過玩開班朋友好多都成雙成對,加上我腳傷後體力大減,跟佢地唔上,所以無同佢地去玩啫!
:smile_39: :smile_39: 咁無計啦

引用:
原帖由 小柴 於 2009-4-19 23:42 發表 查看引用來源

基本上我來來去去都係得2個CHOICE..

SUMMER : 貝澳
WINTER : 灣仔

點玩 ?? 梗係喪玩啦:smile_30:
..不過都好講你同咩人去, 最好大家都超玩得, 唔易發老脾啦
:smile_30: :smile_30: 塔門好地方

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-4-19 11:41 PM 發表 查看引用來源
講到好似俾人廢咗武功咁:smile_30: :smile_30:

但你以前咁勁, 我地又怕跟你唔上喎..你知呢個係咩區啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆