上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(49)※加插櫻花相※

收藏  |  訂閱
759  9.0k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-4-8 05:58 PM 發表 查看引用來源
個實情係咁呀麻,我己經做過資料搜集啦
good...

果然係有心人:smile_24:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-4-8 05:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: :smile_35: o甘都有名......

o甘個胸叫咩名呀:smile_47:
囉:smile_44:

* p.s. 聰明人先見到架:smile_44:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-4-8 05:52 PM 發表 查看引用來源
咁係呀麻,係酒樓食煙,捉到你罰五千
你係酒樓吸毒,追龍,捉到你就入戒毒所,仲包你食包你住添呀
好過係出面捱生捱死
E ~~ 分析得唔錯啵......真係有得諗諗喎....:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-8 06:01 PM 發表 查看引用來源

good...

果然係有心人:smile_24:
哦!都係諗定條後路姐

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-4-8 06:00 PM 發表 查看引用來源

你o既笑容......

話我知...lee個係好名o黎架wor
赤立角...好大ga:smile_46: :smile_46:

不過..大極始終都係一個機場:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-4-8 05:52 PM 發表 查看引用來源
咁係呀麻,係酒樓食煙,捉到你罰五千
你係酒樓吸毒,追龍,捉到你就入戒毒所,仲包你食包你住添呀
好過係出面捱生捱死
加咁重煙稅.....:smile_42:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-4-8 05:53 PM 發表 查看引用來源

親嫩食先好食, 熟左唔滑架:smile_47:
咁又唔洗太熟....起碼都 8 成 la....太生怕一時間頂唔住呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-4-8 06:02 PM 發表 查看引用來源
哦!都係諗定條後路姐
係我就做老千...d錢過曬去第二度...

入去坐幾年..出黎..攪掂...:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-8 05:54 PM 發表 查看引用來源

唔得架....我一個知唔夠
你要大聲d同d囝囝講, 你係靚女....:smile_38:  
跟手應該好多人想知你多d...
咁我都唔靚:smile_39:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-4-8 06:05 PM 發表 查看引用來源

咁我都唔靚:smile_39:
唔靚都要話靚架...:smile_44: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆