上一頁下一頁
發新話題

好丟臉...(更新情況..)

收藏  |  訂閱
164  27.6k

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-7 12:47 AM 發表 查看引用來源
話說..
今朝同我老公一齊訓
佢訓醒先,之後佢一手攬番我埋佢隻手臂度
之後就將我隻手放落佢下面度,我FEEL到又熱又粗又硬
跟住好啦,個死佬咁勁...自然整到我係咁叫..
果陣仲以為屋企無人..先叫得咁大聲,都有少少收 ...
妳都大個女啦!有乜鎖櫃噃?:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-4-7 03:27 AM 發表 查看引用來源

我都有d差唔多ga經歷.. 個個仲要係男友個baba= =
換衫比人睇到..扑野都差d比人睇度..
算喇. 去得人地屋企. 都預左無得大叫.. 講野大聲. 都怕比人偷聽...
唉.... 要小心d.. 好煩囉:') :')
好在係前男友.. 唔 ...
去爆房咪可以大叫囉!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-4-7 04:41 PM 發表

你 bf 個爸爸聽到你嗌好痛....:smile_14:
一片好心....想出山幫你手....:smile_30: :smile_30:
哈,,,真係一個好爸爸,,,,,

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-7 08:10 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 一陣佢BF個媽咪個BF一齊衝埋入去3P:smile_30: :smile_30:
應該係4 P 呀!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-4-7 04:51 PM 發表
應該係4 P 呀!
樓主,,你中唔飽,,,,,,,,

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 10:06 AM 發表 查看引用來源

樓主果個 CASE 我以前都試過幾次架喇:')
不過尋晚只係俾 BF 個爸爸聽到我嗌姐
今朝佢仲問返我 BF 尋晚咩事
(因為我嗌「好痛呀!」,仲要好大聲,佢驚唔知發生咩事)
唉:')  平時都會就住細細聲架
尋晚飲大左 ...
俾 BF 走後門?

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-7 11:42 AM 發表 查看引用來源

剛開始攪....都可以忍到...:smile_13:
但差唔多到時....點可以唔叫呀 ~
攞隻臭襪塞注佢個口lor!

引用:
原帖由 cc98 於 2009-4-7 12:17 PM 發表 查看引用來源
我都試過差唔多...
同個ex係屋企"山"埋門攪..
咁個陣得佢細佬係出面睇緊電視
我地都估唔到佢會無啦啦入黎
個陣仲要我坐左係上面
好彩我只係衣衫不整, 冇除哂
佢見到佢已經即刻訓低
我個ex係咁鬧佢, 佢仲絲絲然 ...
比佢細佬學下野囉!

引用:
原帖由 wcday 於 2009-4-7 04:41 PM 發表 查看引用來源

你 bf 個爸爸聽到你嗌好痛....:smile_14:
一片好心....想出山幫你手....:smile_30: :smile_30:
幫手做/造乜野先?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-4-7 04:58 PM 發表 查看引用來源
攞隻臭襪塞注佢個口lor!
將心比己 .......:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆