上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.6k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

你照攪大佢啦…我多數得…因為我18、19號要陪屋企人去浸溫泉…但同老婆講去3日2夜…
你咁都有位入:smile_42:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-4-6 03:06 PM 發表 查看引用來源

你咁都有位入:smile_42:
噚日我家姐打電話俾我話成家人去玩…我即刻開心到不得了…:smile_30:
又有機會偷走…我老婆一定去唔到架嘛…
話佢知星期五去…玩3日2夜…攪掂…
我噚晚重特登係佢面前同家姐msn俾佢睇…
最攪笑…佢話陪唔到我去出錢請我去…:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 03:09 PM 發表 查看引用來源

噚日我家姐打電話俾我話成家人去玩…我即刻開心到不得了…:smile_30:
又有機會偷走…我老婆一定去唔到架嘛…
話佢知星期五去…玩3日2夜…攪掂…
我噚晚重特登係佢面前同家姐msn俾佢睇…:smile_03: :sm ...
你有冇一路打一路陰陰咀笑:smile_40:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-4-6 03:11 PM 發表 查看引用來源

你有冇一路打一路陰陰咀笑:smile_40:
我呢d交足戲架…17號等緊你呀…

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 03:12 PM 發表 查看引用來源

我呢d交足戲架…17號等緊你呀…
星期五就真係要諗下計:smile_27:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-4-6 03:13 PM 發表 查看引用來源

星期五就真係要諗下計:smile_27:
諗下辦法啦…我都係無辦法先星期五咋…如果得我一定就你既…:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 03:05 PM 發表

你照攪大佢啦…我多數得…因為我18、19號要陪屋企人去浸溫泉…但同老婆講去3日2夜…
而家歪歪話會去,kaka又話無問題,我就多數得既,其他人你試下call啦…:smile_38:
你知我不嬲都唔會吹雞架啦...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-6 03:15 PM 發表 查看引用來源

你知我不嬲都唔會吹雞架啦...
好…等我同歪歪度度佢…:smile_34: :smile_34:

無哂人既:smile_14: :smile_14:

推一野先:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆